یک روش بهینه برای تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله توسط پرفیوژن کبد رت با آنزیم کلاژناز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 یک روش بهینه برای تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله توسط پرفیوژن کبد رت با آنزیم کلاژناز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد یک روش بهینه برای تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله توسط پرفیوژن کبد رت با آنزیم کلاژناز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی یک روش بهینه برای تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله توسط پرفیوژن کبد رت با آنزیم کلاژناز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن یک روش بهینه برای تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله توسط پرفیوژن کبد رت با آنزیم کلاژناز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یاخته

تعداد صفحات :۸

هدف: تهیه مقادیر بالایی از هپاتوسیتهای ایزوله برای استفاده در آزمایشات In vitro
مواد و روش ها: برای پرفیوژن کبد موش از یک مجموعه تجهیزات به نام سیستم پرفیوژن استفاده می شود که اجزای آن شامل یک پمپ پریستالتیک، حمام آب گرم، pH متر، کپسول گاز اکسیژن و دی اکسید کربن، فلومتر، تعدادی لوله های پلی اتیلنی و کانول است.
پرفیوژن کبد را می توان به دو روش تک مرحله ای و دو مرحله ای انجام داد. در روش دو مرحله ای ابتدا کبد با یک محلول بافری فاقد یون کلسیم و به همراه یک شلاته کننده کلسیم، پرفیوژ داده شده و در مرحله دوم پرفیوژن با محلول بافری حاوی آنزیم کلاژناز ادامه می یابد. بدین ترتیب با حذف اتصالات بین سلولی و بافت همبند، هپاتوسیتها پس از باز کردن کپسول کبدی به راحتی و بدون هیچ گونه آسیبی به آنها از هم جدا می شوند.
یافته ها: در این روش بازده هپاتوسیتهای ایزوله سالم بسیار بالا می باشد (بیش از ۹۰ درصد) به طوری که در هر بار پرفیوژن کبد رت با وزن تقریبی ۲۰۰ گرم حدود ۵۰۰ میلیون سلول سالم به دست می آید. هپاتوسیتهای جدا شده در این روش فعالیت متابولیکی خود را حدود ۱۰ ساعت حفظ می کنند.
نتیجه گیری: به دلیل ویژگیهای خاص این روش بهینه، از جمله بازده بالای هپاتوسیتهای ایزوله سالم و نیز حفظ فعالیت متابولیکی آنها در زمانهای نسبتا طولانی، دارا بودن اکثر ویژگی های یک سلول سالم در In vitro از جمله نفوذپذیری آنها، امکان طراحی سیستم در داخل کشور، سهولت کار و نیز صرفه جویی در مصرف دارو، انجام صدها آزمایش تنها به وسیله یک نمونه حیوان، رفع مشکل واکنش حیوان نسبت به برخی از داروها، صرفه جویی در زمان آزمایش های مربوطه به پاسخ حیوان به دوز دارو، می توان از آن به عنوان یک جانشین مناسب جهت آزمایشاتی که روی مدلهای حیوانی، رده های سلولی و نیز فراکسیونهای سلولی انجام می شود، استفاده نمود.

کلید واژه: پرفیوژن، ایزولاسیون، هپاتوسیت، رت، کلاژناز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.