اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۷

جهت بررسی تاثیر گلوتن گندم های با الگوی الکتروفورزی متفاوت در کیفیت نانوایی، دو دسته گندم با زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالای متفاوت انتخاب شدند. یک گروه با زیرواحدهای ۱۰+۵ در مکان ژنی Glu-D1 و گروه دوم با زیرواحدهای ۱۲+۲ در همین مکان ژنی که دسته اول از نظر زیرواحدهای دو مکان ژنی دیگر نسبت به دسته دوم برتری داشتند (با امتیاز دهی با روش استفاده شده توسط پین). گلوتن هر دو دسته به روش شستشو استخراج و خشک گردید و سپس گرد گلوتن در سطوح ۱%، ۲% و ۴% به آرد پایه (آرد گندم سردار) با زیرواحدهای ۱۲+۲ در مکان ژنی Glu-D1 افزوده شد. خصوصیات فارینوگرافی خمیر و ارزش نانوایی نان های لواش تولید شده بررسی و مقایسه گردید. گلوتن گندم های دارای زیرواحدهای ۱۰+۵ نسبت به دسته دوم عموما تاثیر بهتری بر اندیس والوریمتری به ویژه در سطح گلوتن ۴% نشان داد. امتیاز نهائی ارزیابی حسی نان لواش توسط هیات داوری نیز بیانگر اثر برتر گلوتن گندم های دسته اول بر کیفیت نانوائی آرد پایه بود.

کلید واژه: زیرواحدهای گلوتنین، کیفیت، نان لواش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.