اثر تزریق آلومینیوم در هسته کمانی (Arcuate Nucleus) بر آستانه درد در موش صحرایی نر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تزریق آلومینیوم در هسته کمانی (Arcuate Nucleus) بر آستانه درد در موش صحرایی نر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تزریق آلومینیوم در هسته کمانی (Arcuate Nucleus) بر آستانه درد در موش صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تزریق آلومینیوم در هسته کمانی (Arcuate Nucleus) بر آستانه درد در موش صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تزریق آلومینیوم در هسته کمانی (Arcuate Nucleus) بر آستانه درد در موش صحرایی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: آلومینیوم یک مهارگر کانال های کلسیم حساس به ولتاژ است که از منابع مختلف وارد بدن می شود. این عنصر مخل اعمال بیولوژیکی یون کلسیم است و روندهای بیولوژیکی وابسته به این یون را تغییر می دهد. چون هسته کمانی دارای نورون هایی است که با ترشح اندورفین ها بر کنترل درد موثر است این بررسی برای تعیین اثر تزریق میکرونی (Micro injection) آلومینیوم بر آستانه درد موش صحرایی نر انجام شده است.
مواد و روش: این پژوهش بر روی چهار گروه موش های صحرایی نر (n=36)، که با جراحی استروتاکسیک کانول گذاری دو طرفه در هسته کمانی شدند انجام گرفت. گروه آزمایش که روزانه ۱۰۰ نانولیتر مایع مغزی نخاعی مصنوعی (ACSF) حاوی ۰.۱۵ پیکومول آلومینیوم (به صورت کلرور آلومینیوم) را در هر سمت هسته کمانی خود به مدت ۱۵ روز دریافت نمودند. دو گروه از این حیوانات پس از کانول گذاری همان حجم ACSF را با ۷.۲ pH و ۳.۴ در هسته کمانی خود دریافت نمودند. گروه شم کنترل بعد از کانول گذاری هیچ ماده ای دریافت نگردید. پس از این مدت آستانه درد حیوانات به روش Tail emmersion اندازه گیری شد. تست آماری مورد استفاده در این بررسی student t-test است. نتایج به صورت Mean±SE بیان شده و P<0.05 معنی دار تلقی گردیده است.
نتایج: نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهد که آستانه درد (۶.۷۸±۰.۳۴ mse) در گروه آزمایش که آلومینیوم در هسته کمانی خود دریافت نموده بودند، نسبت به آستانه درد (۸.۶۱±۰.۵۴ mse) گروه کنترل کاهش معنی داری پیدا کرده است (P<0.05).
بحث: این نتایج نشان می دهد که تزریق کلرور آلومینیوم در هسته کمانی موش های صحرایی نر موجب کاهش آستانه درد می شود. مکانیسم دقیق آن نیاز به مطالعه بیشتر دارد.

کلید واژه: آلومینیوم، آستانه درد، هسته کمانی، موش صحرایی نر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.