مطالعه رنگ بری پساب واحد دباغی صنایع چرم سازی به کمک قارچ Aspergillus Niger به منظور حذف بیولوژیکی کروم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه رنگ بری پساب واحد دباغی صنایع چرم سازی به کمک قارچ Aspergillus Niger به منظور حذف بیولوژیکی کروم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه رنگ بری پساب واحد دباغی صنایع چرم سازی به کمک قارچ Aspergillus Niger به منظور حذف بیولوژیکی کروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه رنگ بری پساب واحد دباغی صنایع چرم سازی به کمک قارچ Aspergillus Niger به منظور حذف بیولوژیکی کروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه رنگ بری پساب واحد دباغی صنایع چرم سازی به کمک قارچ Aspergillus Niger به منظور حذف بیولوژیکی کروم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: رنگ یکی از آلاینده های منابع آب و محیط زیست است. در صنایع چرمسازی استفاده از نمک های کروم سه ظرفیتی باعث ایجاد پساب آبی رنگی می گردد که پس از دفع به محیط و تبدیل آن به کروم شش ظرفیتی، از نظر بهداشتی مخاطرات فراوانی برای انسان و محیط زیست ایجاد می نماید. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان داده اند که قارچ ها در شرایط مناسب رنگ فاضلاب ها را حذف می نمایند. هدف این مطالعه، بررسی رنگ بری پساب واحد دباغی چرم سازی به کمک قارچ آسپرژیلویس نیجر (Aspergillus Niger) به منظور حذف بیولوژیکی کروم می باشد.
مواد و روش ها: ابتدا کیفیت شیمیایی پساب واحد دباغی مورد بررسی قرار گرفت. پس از تنظیم نسبت کربن به ازت در پساب، از محیط کشت قارچ Aspergillus Niger در مقادیر مختلف به نمونه هایی از پساب در رقت های مختل، تلقیح شد. نمونه ها به مدت ۲۴ ساعت در گرم خانه شیکردار قرار داده شدند. سپس میزان جذب رنگ در طول موج ۵۶۵ نانومتر و رشد توده سلول تعیین شد.
یافته ها نتایج نشان داد که قارچ Aspergillus Niger توانایی رشد در پساب واحد دباغی، با رقت ۱۰تا ۲۰ درصد (میزان کروم ۵/۱۲ و ۲۴۵ میلی گرم در لیتر)، نسب C/N برابر با ۱۰و pH=3.5 را دارد و رنگ پساب را به ترتیب تا حد ۵/۹۴% و ۹۳.۴% کاهش می دهد. بهترین میزان تلقیح قارچ ۱۰ میلی لیتر تعیین شد. با افزایش نسبت وزن توده قارچ به غلظت کروم (۷/۱تا ۷/۲۳ میلی گرم توده وزن خشک قارچ به میلی گرم کروم) درصد رنگ بری افزایش یافت. بالاترین درصد حذف ۵/۹۴% و در نسبت ۲۳.۷mg/mg به دست آمد این نتیجه با انجام آزمون همبستگی کاملا معنی دار (P=0.8836) بوده است.
نتیجه گیری: قارچ Aspergillus Niger توانایی رشد در پساب دباغی را داشته و می توان با استفاده از آن میزان رنگ پساب را که ناشی از کروم سه ظرفیتی است، تا ۹۵% حذف نمود. بنابراین، بار رنگ بری می توان کروم را نیز حذف نود.

کلید واژه: رنگبری، پساب واحد دباغی، قارچ آسپرژیلوس نایجر، کروم، حذف بیولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.