بررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان طی سالهای ۸۰-۱۳۷۷


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان طی سالهای ۸۰-۱۳۷۷ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان طی سالهای ۸۰-۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان طی سالهای ۸۰-۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان طی سالهای ۸۰-۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: این مطالعه به منظور توصیف وضعیت لیشمانیوز جلدی در شهرستان گرگان و در راستای کمک به برنامه ریزی برای ارایه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب تر انجام گرفته است.مواد و روشها: مطالعه از نوع توصیفی بوده (case series) و جامعه مورد مطالعه ۱۷۵ مورد بیمار بوده که از ابتدای سال ۱۳۷۷ تا پایان سال ۱۳۸۰ تحت پوشش درمانی مرکز بهداشت شهرستان گرگان قرار گرفته اند. تشخیص بیماری بر اساس علایم بالینی بوده که در موارد عدم اطمینان از تشخیص بالینی از آزمایشات پاراکلینیکی نیز استفاده شده است. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزارهای spss و شاخصهای آماری توصیفی، تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: از ۱۷۵ بیمار مورد مطالعه ۱۲۰ نفر مرد (۶۸.۶%) و ۵۵ نفر زن (۳۱.۴%) بوده اند بیشترین تعداد بیماری در گروه سنی ۲۹-۲۰ سال و کمترین تعداد بیماری در گروه سنی بالای ۵۰ سال بوده است. بیشترین ضایعات (زخم) بیماری در اندام ها بوده و اکثریت بیماران دارای دو زخم بودند. بیماران مورد مطالعه به سه قومیت مختلف ترکمن، فارس و افغانی بوده که بیشترین تعداد بیماران از قوم فارس بودند. ۹۳ نفر (۵۳.۱%) از بیماران ساکن شهر و ۸۲ نفر از بیماران (۴۶.۹%) ساکن روستا بودند که ۵۵% از ساکنین شهر دارای ضایعه خشک و ۷۲% نفر از ساکنین روستا دارای ضایعه مرطوب بودند.نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به اینکه بیماری در ماههای شهریور، مهر، آبان و آذر بیشترین مقدار خود را داشته و با توجه به دوره بیماری در نوع مرطوب و شرایط مناسب محیطی برای فعالیت پشه ها در منطقه در برخی از ماههای سال، انتظار می رود بیشترین موارد بیماری از نوع مرطوب باشد و لذا پیشنهاد می شود در یک مطالعه جامع اپیدمیولوژیک در منطقه، این مسایل مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه: زخم خشک، زخم مرطوب، لیشمانیوز جلدی، همه گیر شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.