بررسی اثر هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
تعداد صفحات :۱۰
این مطالعه بصورت توصیفی- مقطعی با هدف بررسی اثرات هیپرلیپیدمی بر عملکرد دیاستولیک بطن چپ انجام گرفت. افراد مورد مطالعه ۱۰۰ نفر مرد سالم بین سن ۲۵ تا ۴۰ سال بود. اطلاعات لازم بوسیله اکوکاردیوگرافی داپلر، تست ورزش و هم چنین آزمایشات بیوشیمی خون جمع آوری گردید.
نتایج نشان داد که در ۳۰% بیماران میزان تری گلیسیرید سرم بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر، ۴۹% کلسترول بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر و ۶۳% کلسترول HDL کمتر از ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر و ۳۳% LDL بالاتر از ۱۳۰ میلی گرم در دسی لیتر داشتند. نسبت E/A در ۵۶% بیماران کمتر از ۱.۵ (غیر طبیعی) بود. در این مطالعه نشان داده شد که رابطه بین تری گلیسیرید و کلسترول با اختلال عملکرد دیاستولیک بطن چپ (کاهش نسبت E/A) قابل ملاحظه است (P<0.005 و P<0.00012).افزایش تری گلیسیرید بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر احتمال اختلال عملکرد دیاستولیک بطن چپ را ۴.۵ برابر افزایش می دهد و به ازای افزایش هر ۳۷ واحد به مقدار کلسترول خون احتمال اختلال عملکرد دیاستولیک بطن چپ ۲ برابر می شود. ضریب همبستگی بین کلسترول و نسبت E/A معادل r2=0.12 بود که نشان داد ۱۲% از تغییرات عملکرد بطن چپ به مقدار کلسترول تام سرم بستگی دارد.
کلید واژه: هیپرلیپیدمی، دیسفونکسیون دیاستولیک، هیپرکلسترولمی، هیپرتری گلیسیریدمی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.