بررسی نتایج عمل جراحی لامینوتومی در بیماران مبتلا به تنگی کانال نخاعی کمری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی نتایج عمل جراحی لامینوتومی در بیماران مبتلا به تنگی کانال نخاعی کمری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی نتایج عمل جراحی لامینوتومی در بیماران مبتلا به تنگی کانال نخاعی کمری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج عمل جراحی لامینوتومی در بیماران مبتلا به تنگی کانال نخاعی کمری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی نتایج عمل جراحی لامینوتومی در بیماران مبتلا به تنگی کانال نخاعی کمری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران
تعداد صفحات :۱۰
پیش زمینه: در سنین بالای ۶۵ سال تنگی کانال نخاع از شایع ترین مشکلات ستون فقرات کمری به شمار می رود. کمردرد ناشی از تغییرات دژنراتیو ستون فقرات لومباساکرال یک علت عمده برای ناتوانی و کاهش کارایی به حساب می آید. به علت سیر آهسته و بی سروصدا و نیز عوارض عاجز کننده استئوآرتریت در ناحیه کمر، تشخیص و درمان صحیح و سریع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مواد و روش ها: ما یک مطالعه گذشته نگر را در ۱۳۵ بیمار مبتلا به تنگی کانال نخاعی لومبار که تحت درمان جراحی لامینوتومی fenestration به صورت از زیر جدا کردن(undercutting) در بیمارستان های تهران قرار گرفته انجام دادیم. از این تعداد ۶۰ بیمار که به طور متوسط ۳.۵ سال (از ۱ تا ۹ سال) بعد از جراحی به طور مرتب پیگیری می شده اند، وارد مطالعه شدند.
یافته ها: نتایج با استفاده از سیستم نمره دهی لوییس جهت ارزیابی درد و سیستم Prolo جهت ارزیابی عملکرد بیماران بررسی گردید. ناپایداری مهره ای معیارهای White and Panjabi تعیین شد. کاهش قابل توجه کمردرد و نیز بهبود ناتوانایی های بیمار به دنبال جراحی دیده شد. نتایج خوب یا عالی در ۸۲% بیماران بدست آمده و ۶% ناپایداری مهره ای بعد از عمل پیدا کردند. کلودیکاسیون در تمام بیماران برطرف شد و درد رادیکولر در ۹۴% بیماران تسکین یافت.
نتیجه گیری:بنابراین لامینوتومی fenestrationیک روش خوب و کارا در درمان تنگی کانال نخاعی کمر می باشد و اغلب بیماران نیاز به فیوژن بعد از دکمپرسیون پیدا نمی کنند ولی زمانی که ناپایداری مهره ای در پرتونگاری دیده می شود باید اقدام به فیوژن نمود.
کلید واژه:
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.