مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی :

مقاله بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۱۷ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اکوستیک رینومتری طبیعی در افراد ایرانی فاقد مشکل تنفسی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکوستیک رینومتری
مقاله سطح مقطع بینی
مقاله قدام شاخک تحتانی
مقاله دریچه قدامی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: ارزیابی دیاگرام اکوستیک رینومتری طبیعی، می تواند در شناخت عمکرد راه هوایی بسیار مفید باشد.
هدف: مطالعه به منظور تعیین دیاگرام طبیعی اکوستیک رینومتری در افراد فاقد مشکلات تنفسی در جمعیت ایرانی انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در سال ۸۸-۱۳۸۷ بر روی ۱۶۶ نفر از افراد بدون مشکل تنفسی در بیمارستان رسول اکرم (ص) شهر تهران، انجام شد. این افراد تحت اکوستیک رینومتری قرار گرفتند. برای این منظور از دستگاه اکوستیک رینومترGM مدل ARI مجهر به سیستم الترا سوند استفاده شد. نمودار مربوط به سمت کم ترین سطوح مقطع و حجم بینی ثبت شد و داده ها با آزمون آماری تی تحلیل شدند.
یافته ها: کم ترین سطح مقطع بینی در آزمون اکوستیک رینومتری در ۶۶۸% افراد به طور متوسط ۰۵۵۹۷ سانتی متر مکعب در فاصله ۴۱۸۴۰ سانتی متر از محل قدام شاخک تحتانی و در ۳۳۲% افراد به طور متوسط ۰۶۱۶۶ سانتی متر مکعب در فاصله ۲۳۳۵۵ از محل دریچه قدامی بود. جنسیت بر روی حجم و حداقل سطح مقطع تاثیری نداشت، ولی فاصله تنگی اول از نوستریل در زنان به طور معنی داری کم تر از مردان بود. P<0.05)) ارتباط معنی داری بین قد و سن افراد با حجم و سطح مقطع بینی افراد به دست نیامد.
نتیجه گیری: با توجه به تفاوت نتایج اکوستیک رینومتری در نژادهای مختلف، یافته های این مطالعه در جمعیت ایرانی، معیار مناسبی برای تشخیص بیماری های مربوط به راه های هوایی بینی، انتخاب درمان صحیح (طبی یا جراحی) و همچنین مقایسه نتایج قبل و پس از عمل جراحی راه های هوایی بینی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.