مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی :

مقاله مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۲۲ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد قبل و بعد از جراحی بازسازی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جراحی
مقاله آستانه تشخیص شروع حرکت
مقاله لیگامان متقاطع قدامی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: تشخیص حس حرکت به دنبال پارگی لیگامان متقاطع قدامی دچار اختلال می شود. جراحی بازسازی در بهبود آستانه تشخیص حس حرکت تاثیر بسزایی دارد.
هدف: مطالعه به منظور مقایسه آستانه تشخیص حس حرکت در بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی در مرحله حاد قبل و بعد از جراحی باز سازی انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه شبه تجربی در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ بر روی ۳۰ بیمار مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد انجام شد با نمونه گیری غیراحتمالی ساده انتخاب شدند. نمونه گیری به صورت غیراحتمالی ساده بود. به منظور ارزیابی آستانه تشخیص حرکت از دستگاه حرکت ممتد غیرفعال استفاده شد. این آزمون در دو سرعت ۰۵ و ۲ درجه بر ثانیه انجام شد. داده ها با آزمون های آماری تی زوج، میانگین خطای استاندارد و ضریب همبستگی درونی و اسمیرونوف کولموگروف تحلیل شدند.
یافته ها: میانگین آستانه تشخیص حرکت در اندام مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قبل از جراحی بازسازی ۵۰۲±۰۳۶ و بعد از جراحی ۳.۲۳±۰۲۵برای سرعت ۰۵ متر بر ثانیه و ۱۹۵±۰۱۶ قبل از جراحی و ۰۸۵±۰۰۴ بعد از جراحی برای سرعت ۲ متر بر ثانیه به دست آمد. اختلاف آماری در هر دو سرعت در دو مرحله معنی دار بود p<0.05)).
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها به نظر می رسد جراحی بازسازی پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد، در بهبود آستانه تشخیص حرکت بیماران تاثیر بارزی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.