اثرات مصرف رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا بر شاخص های خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات مصرف رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا بر شاخص های خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات مصرف رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا بر شاخص های خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مصرف رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا بر شاخص های خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات مصرف رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا بر شاخص های خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران
تعداد صفحات :۹
مقدمه: این بررسی به منظور مقایسه اثرات پروتیین حیوانی و سویا بر شاخصهای خونی و عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی و بر روی مراجعه کنندگان به مطب خصوصی پزشک فوق تخصص کلیه و بیمارستان امام حسین (ع) صورت گرفت.مواد و روشها: در این بررسی متقاطع ۱۴ بیمار دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی که شرایط کنترل نشده یا بیماریهای کلیوی با منشا دیگر نداشتند، به مدت ۷ هفته تحت تاثیر رژیم حاوی ۸/۰ گرم پروتیین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن (۷۰% پروتیین حیوانی و ۳۰% پروتیین گیاهی) و ۷ هفته تحت تاثیر رژیمی مشابه با ۸/۰ گرم پروتیین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن که ۳۵% پروتیین آن از سویا تامین میشد، قرار گرفتند. مابین دو دوره مداخله، ۴ هفته دوره انتقالی (Washout) در نظر گرفته شد. در دوره انتقالی، بیماران به رژیم غذایی قبل از شروع تحقیق برگشتند. در این مدت هر دو هفته یک بار یادداشت غذایی یکروزه گرفته می شد و شاخصهای تن سنجی ارزیابی میگردید. در ابتدای تحقیق، پایان هفته های ۷، ۱۱ و ۱۸ شاخص های خونی و عملکرد کلیوی ارزیابی شدند. به منظور مقایسه تغییرات حاصل از دوره مصرف پروتیین سویا با تغییرات حاصل از دوره مصرف پروتیین حیوانی از آزمون t زوجی استفاده شد.یافته ها: از ۱۴ بیمار مورد بررسی ۱۰ نفر (۵/۷۱%) زن و ۴ نفر (۵/۲۸%) مرد بودند. میانگین (± انحراف معیار) وزنی و سنی افراد شرکت کننده به ترتیب (۳/۱۰±) ۶/۷۰ کیلوگرم و (۱/۱۲±) ۱/۶۲ سال بود. مقایسه اثرات حاصل از پروتیین سویا و پروتیین حیوانی بر میزان پروتیین دفعی در ادرار مقادیر معنی داری را نشان میداد (P<0.001). کراتینین ادرار و سرم، نیتروژن اوره خون، میزان تصفیه گلومرولی، کلسیم، سدیم و پتاسیم سرم، HDL-C،LDL-C/HDL-C و شاخصهای قند خون پس از مقایسه اثرات دو رژیم تغییر معنی داری نداشت. کاهش معنی دار ازت اوره ادرار (P<0.001)، فسفر سرم (P<0.006)، کلسترول تام (P<0.01)، تری گلیسرید (P<0.002) و (P<0.04) LDL-C مشاهده شد.نتیجه گیری: استفاده از پروتیین سویا در رژیم غذایی این گروه از بیماران میتواند سبب تعدیل عوامل خطرساز بیماریهای قلبی، کاهش پروتیین دفعی در ادرار ۲۴ ساعته و ازت اوره ادرار گردد.
کلید واژه: پروتیین سویا، پروتیین حیوانی، پروتیین دفعی در ادرار، نفروپاتی، دیابت نوع دو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.