مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH) :
مقاله مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۵۳۴ تا ۵۴۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر رژیم درمانی اورسودزوکسی کولیک اسید و ویتامین E با ویتامین E به تنهایی در درمان استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH)
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتامین E
مقاله اورسوداکسی کولیک اسید
مقاله استئاتوهپاتیت غیر الکلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: شیوع روزافزون چاقی و متعاقب آن سندرم متابولیک، باعث افزایش شیوع کبد چرب غیرالکلی شده است. هنوز درمان کاملا قطعی برای کبد چرب در دسترس نیست. هدف از این مطالعه، مقایسه اثر بخشی ویتامین E همراه با اورسودزوکسی کولیک اسید (UDCA) با ویتامین E تنها به عنوان دو روش رایج درمان این بیماری بود.
روش ها: این مطالعه در قالب کارآزمایی در دو شاخه ویتامین E 400 واحد روزانه به تنهایی و همراه با اورسودزوکسی کولیک اسید ۲۵۰ میلی گرم در هر ۸ ساعت به انجام رسید. بیمارانی که ALT غیر طبیعی و در سونوگرافی کبد چرب داشتند، به مطالعه وارد شده، در دو گروه تصادفی سازی شده برای ۶ ماه تحت درمان و پی گیری قرار گرفتند. کاهش ALT به زیر ۱۵ برابر حد بالای طبیعی به عنوان پاسخ درمانی در نظر گرفته شد.
یافته ها: بین ۱۶ نفر گروه درمان منفرد و ۱۹ نفر گروه درمان ادغام یافته، تفاوتی از نظر سنی (میانگین کلی ۴۲±۵۸۵ سال) و جنسی (۵۴ درصد جنس مرد در کل) وجود نداشت. شاخص توده بدنی بین دو گروه تفاوتی نداشت و در طی مطالعه تغییر مشخص پیدا نکرد .(۲۸.۲±۱۲ kg/m۲)در گروه درمان ادغام یافته ۱۳ و در گروه منفرد ۹ نفر به هدف درمانی رسیدند.(P=0.46) میانگین تغییرات ALT و AST در طی مداخله، بین دو گروه تفاوت آماری نداشت؛ ولی ترانس آمینازها به نسبت قبل از مطالعه، در اثر مداخله درمانی به صورت معنی داری حداقل ۳۰ IU/Lکاهش یافت.(P=0.02)
نتیجه گیری: درمان منفرد یا ترکیبی حاوی ویتامین E به طور متوسط در ۰۶ افراد باعث دستیابی به بهبودی در عرض ۶ ماه می شود اما افزودن اورسودزوکسی کولیک اسید تاثیر درمانی قابل توجهی بر نتیجه درمان ندارد. تعداد کم نمونه باعث می شود که نتوان به راحتی در مورد اثر افزودن UDCA به ویتامین E قضاوت کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.