درمان نگهدارنده با نالترکسون در بیماران وابسته به مواد افیونی و ارتباط آن با عوامل جمعیت ‌شناختی و روان ‌شناختی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 درمان نگهدارنده با نالترکسون در بیماران وابسته به مواد افیونی و ارتباط آن با عوامل جمعیت ‌شناختی و روان ‌شناختی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد درمان نگهدارنده با نالترکسون در بیماران وابسته به مواد افیونی و ارتباط آن با عوامل جمعیت ‌شناختی و روان ‌شناختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درمان نگهدارنده با نالترکسون در بیماران وابسته به مواد افیونی و ارتباط آن با عوامل جمعیت ‌شناختی و روان ‌شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن درمان نگهدارنده با نالترکسون در بیماران وابسته به مواد افیونی و ارتباط آن با عوامل جمعیت ‌شناختی و روان ‌شناختی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار)

تعداد صفحات :۹

هدف: این پژوهش با هدف بررسی نقش داروی نالترکسون و ارتباط آن با عوامل جمعیت شناختی و روانشناختی در پیش گیری از عود در بیماران وابسته به موادافیونی پس از مرحله سم زدایی انجام شده است. روش: در این بررسی مقطعی ۱۰۷ بیمار مرد وابسته به مواد افیونی که دوره سم زدایی را در بخش دوگانه بیمارستان شهید بهشتی کرمان گذرانده بودند، در زمینه مصرف نالترکسون آموزش دیدند و یک ماه و سه ماه پس از ترخیص از بیمارستان، به کمک تماس تلفنی درباره تداوم مصرف آن پی گیری شدند. ویژگی های جمعیت شناختی نمونه مورد بررسی به کمک یک پرسش نامه جمعیت شناختی و ویژگی های روان شناختی آنها به کمک پرسش نامهSCL-90-R پیش از آغاز علایم ترک بررسی شدند.یافته ها: میانگین سنی بیماران مورد بررسی ۸۶/۷±۷۵/۳۳ سال بود. با افزایش میزان تحصیلات، مدت زمان مصرف داروی نالترکسون نیز افزایش یافت. ۱/۲۷% بیماران کمتر از یک ماه، ۸/۵۹% یک ماه و ۱/۱۳% سه ماه کامل دارو را مصرف نمودند. همه مقیاس های آزمون SCL-90-R در بیماران گروه اول به طور معنی داری از دو گروه دیگر بیشتر بود.نتیجه: تجویز نالترکسون برای بیماران تحصیل کرده سودمندتر است. همراه نمودن درمان دارویی با درمان های غیردارویی می تواند باعث افزایش زمان مصرف نالترکسون گردد.

کلید واژه: مواد افیونی، نالترکسون، درمان نگهدارنده، SCL-90-R

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.