بررسی میزان آلودگی جوجه های گوشتی مرغداری های اهواز به باکتریهای سالمونلا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی جوجه های گوشتی مرغداری های اهواز به باکتریهای سالمونلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی جوجه های گوشتی مرغداری های اهواز به باکتریهای سالمونلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی جوجه های گوشتی مرغداری های اهواز به باکتریهای سالمونلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی جوجه های گوشتی مرغداری های اهواز به باکتریهای سالمونلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۸

ماکیان اهلی بزرگترین مخزن سالمونلا را در طبیعت تشکیل می دهند. در بین تمام گونه های حیوانات، جدا کردن سالمونلا بیشتر از طیور و فرآورده های آنها گزارش شده است زیرا به علت جمعیت بزرگ در معرض خطر و برنامه های ملی جداسازی و شناسایی باکتری سالمونلا در کشورهای مختلف، این باکتری مکرراً به میزان زیادی از انواع پرندگان جدا شده است. این برسی بر روی یکصد و پنجاه و پنج جوجه نژاد گوشتی با سن کمتر از ۱۴ روز از ۳۱ مرغداری حومه شهر اهواز انجام گرفت. جوجه ها به وسیله جابجایی مهره های گردن کشته شدند. از خون قلب، کبد، ریه ها، کیسه های هوایی، کیسه زرده و سکوم هر جوجه نمونه برداری بعمل آمد و براساس روش مالینسون و اسنوینبوس روی محیط آگار سبز درخشان کشت داده شد. از ۳۱ مرغداری مورد آزمایش، ۱۸ مرغداری (۵۸.۰۶ درصد) آلودگی داشتند. از ۱۵۵ قطعه جوجه مورد آزمایش ۴۴ جوجه (۲۸.۳۸ درصد) باکتری سالمونلا جدا گردید. از ۹۳۰ نمونه مورد آزمایش ۷۱ نمونه (۷.۶۳ درصد) باکتری سالمونلا جدا گردید که سکوم با ۲۱ مورد مثبت (۱۳.۵۴ درصد)، کبد با ۱۹ مورد مثبت (۲.۵۸ درصد) قلب با ۱۶ مورد مثبت (۱۰.۳۳ درصد)، کیسه زرده با ۱۱ مورد مثبت (۷.۰۹ درصد) و ریه با ۴ مورد مثبت (۲.۵۸ درصد) آلودگی نشان دادند. از کیسه های هوایی هیچگونه باکتری سالمونلایی جدا نشد. در این بررسی از ۱۵۵ قطعه جوجه، ۱۳۰ جوجه با سن کمتر از یک هفته بودند که ۳۸ جوجه (۲۹ مورد) آلودگی نشان دادند که سکوم با ۱۷ مورد مثبت (۱۳.۰۷ درصد) بیشترین و ریه با ۴ مورد مثبت، ۳.۰۷ درصد) کمترین آلودگی را داشتند. از ۲۵ جوجه با سن یک تا دو هفته، ۶ جوجه(۲۴ درصد) آلودگی به سالمونلا را نشان دادند که سکوم با ۴ مورد (۱۶ درصد) و کبد با ۳ مورد مثبت (۱۲ مورد) آلودگی نشان دادند. از خون قلب، کیسه زرده، ریه و کیسه هوایی باکتری سالمونلا جدا نشد.

کلید واژه: سالمونلا، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.