مقایسه روش Potential Acuity Pinhole و روش تغییریافته IIIuminated Near Card در پیش بینی دید نهایی بیماران کاندید جراحی آب مروارید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش Potential Acuity Pinhole و روش تغییریافته IIIuminated Near Card در پیش بینی دید نهایی بیماران کاندید جراحی آب مروارید دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش Potential Acuity Pinhole و روش تغییریافته IIIuminated Near Card در پیش بینی دید نهایی بیماران کاندید جراحی آب مروارید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش Potential Acuity Pinhole و روش تغییریافته IIIuminated Near Card در پیش بینی دید نهایی بیماران کاندید جراحی آب مروارید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش Potential Acuity Pinhole و روش تغییریافته IIIuminated Near Card در پیش بینی دید نهایی بیماران کاندید جراحی آب مروارید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بینا

تعداد صفحات :۱۰

پیشینه و هدف: با توجه به اهمیت پیش‏بینی دید نهایی در بیماران کاندید عمل آب‏مروارید به عنوان یکی از شایـــــع‏تـــــرین اعمــــــال چشم‏پزشکــــی، تحقیـــــق حاضر به منظور مقایسه بین روش Potential Acuity Pinhole (PAP) و روش تغیــیــــریــافته IIIuminated Near Card (INC) در ۱۰۰ بیمار کاندید جراحی آب‏مروارید در سال ۸۰-۱۳۷۹ انجام شد.
مواد و روش‏ها: تحقیق به روش متقاطع (cross over) بر روی ۱۰۰ بیمار دارای معیارهای مطالعه، انجام شد. پیش از جراحی، اطلاعات مربوط به سن، جنس، نوع آب‏مروارید، فشار چشم، بهترین دید اصلاح‏شده دور قبل از عمل، نوع جراحی آب‏مروارید و فوندوسکوپی در برگه‏های اطلاعاتی وارد شدند. بیماران براساس بهترین دید اصلاح‏شده دور قبل از عمل به سه دسته تقسیم شدند: ۱- BCVA برابــــر یــــا بیش از ۵۰/۲۰، ۲- BCVA بین ۶۰/۲۰ تا ۲۰۰/۲۰ و ۳- BCVA کم‏تر از ۲۰۰/۲۰. پس از اتساع مردمک به وسیله قطره سیکلوؤیل، پتانسیل حدت بینایی، یک بار به وسیله PAP و یک بار به وسیله INC به طور جداگانه برای هر بیمار اندازهگیری ‏شد. هشت هفته بعد از عمل جراحی، بهترین دید اصلاح‏شده دور بیمار با دید تخمین زده شده در هر روش، مقایسه و در برگه اطلاعاتی مربوط به هر بیمار ثبت ‏شد. اختلاف دو خط یا کم‏تر به عنوان موارد پیشگویی صحیح و بیش از دو خط، پیش‏بینی غلط قلمداد شد. نتایج به وسیله آزمون‏های آماری مربع کای و تحلیل رگرسیون ارایه شدند.
یافته‏ها: عمـــل جراحی در ۱۰۰ بیمار در سنین ۶۵±۲۵ سال و دامنه ۹۰-۳۰ سال، شامل ۵۹ زن و ۴۱ مــــرد انجـــــام شد. پیشگویی صحیح در گروه‏هــــای ۱، ۲ و ۳، برای آزمون PAP به ترتیب ۷۵ درصد، ۹۱.۷ درصد و ۸۱.۹ درصد (p<0.0001) و بــــرای آزمــــون INC به تــــرتیــــــب ۷۵ درصد، ۸۷.۵ درصد و ۸۰.۶ درصد (p<0.0001) بود. میزان همراهی دید دور بعد از عمل (r) با دید تخمینی توسط PAP، ۰.۷۱ و توسط INC، ۰.۵۱ بود (تحلیل رگرسیون، (p<0.0001.
نتیجه گیری: میزان پیش‏بینی دید دو روش PAP و INC تقریبا برابر بوده و این پیشگویی صرف‏نظر از میزان بینایی اولیه، قدرت لازم را برای پیش‏بینی دید داشته است.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.