بررسی بالینی و آسیب شناسی ۲۲ مورد پایلوماتریکوما تشخیص داده شده در بیمارستان سینا در همدان طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بالینی و آسیب شناسی ۲۲ مورد پایلوماتریکوما تشخیص داده شده در بیمارستان سینا در همدان طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بالینی و آسیب شناسی ۲۲ مورد پایلوماتریکوما تشخیص داده شده در بیمارستان سینا در همدان طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بالینی و آسیب شناسی ۲۲ مورد پایلوماتریکوما تشخیص داده شده در بیمارستان سینا در همدان طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بالینی و آسیب شناسی ۲۲ مورد پایلوماتریکوما تشخیص داده شده در بیمارستان سینا در همدان طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای پوست

تعداد صفحات :۶

مقدمه: پایلوماتریکوما (Pilomatricoma) شایعترین تومور فولیکول مو است که اکثرا به صورت یک ندول زیر جلدی تظاهر نموده و معمولا در تشخیص افتراقی مورد غفلت قرار می گیرد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی اشکال بالینی و آسیب شناسی پایلوماتریکوما برای کمک به تشخیص این ضایعه پوستی بوده است. روش اجرا: این یک مطالعه توصیفی مقطعی گذشته نگر در طی سالهای ۱۳۷۸ – ۱۳۷۱ بوده که با مراجعه به پرونده بیماران و بایگانی پاتولوژی بیمارستان سینا همدان اطلاعات لازم جمع آوری و سپس مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفته است. یافته ها: از ۴۰۰۰ مورد بیوپسی انجام شده، ۲۲ بیمار مبتلا به این تومور بودند که ۵۹.۳ درصد گرفتاری در اندام فوقانی بود. ۳۶.۵ درصد بیماران در دهه دوم سنی بودند. در آسیب شناسی Shadow cell در ۱۰۰ درصد، کالسیفیکاسیون در ۵۰ درصد، استخوانی شدن در ۹ درصد و واکنش گرانولومایی در ۴۵.۵ درصد نمونه ها (که اکثرا همراه پارگی کپسول بودند) دیده شد. میزان صحت تشخیص بالینی این تومور در مقایسه با تشخیص آسیب شناسی برای متخصصین بخش مذکور ۳۶.۵ درصد بود. نتیجه گیری: پایلوماتریکوما ۰.۵۵ درصد کل بیوپسی های پوست انجام شده در بیمارستان سینا در همدان در طی سال های ۱۳۷۸-۱۳۷۱ را تشکیل داده است. این ضایعه در تشخیص افتراقی سایر ضایعات پوستی بایستی مورد نظر باشد.

کلید واژه: بیماری های مو، پایلوماتریکوما، تشخیص، پاتولوژی، درمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.