مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره :

مقاله بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۲۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ژنوتیپ و تراکم بوته بر عملکرد علوفه و دانه جو دو منظوره
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله تراکم
مقاله کاشت دو منظوره
مقاله علوفه
مقاله دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی اثرات تراکم بوته بر عملکرد علوفه، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سه ژنوتیپ جو در شرایط کاشت دو منظوره (برداشت علوفه و دانه)، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۲-۸۳ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عامل اصلی شامل سه ژنوتیپ جو (جنوب، تروپی و ۱۳ سراسری) و تراکم بوته به عنوان عامل فرعی دارای چهار سطح (۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰ و ۶۰۰ بوته در متر مربع) بودند. نتایج نشان داد، اثر ژنوتیپ و تراکم بر عملکرد دانه معنی دار نشد. اثر متقابل ژنوتیپ و تراکم برای عملکرد دانه و وزن هزار دانه معنی دار نبود، در حالی که برای عملکرد بیولوژیکی، تعداد سنبله در واحد سطح، تعداد دانه در سنبله و نیز شاخص برداشت معنی دار شد. بیش ترین عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی، تعداد سنبله در واحد سطح و وزن هزاردانه به رقم تروپی اختصاص داشت. تفاوت بین ارقام و اثر متقابل ژنوتیپ و تراکم از لحاظ عملکرد علوفه تر و خشک معنی دار نبود، درحالی که تفاوت تیمارهای تراکم از این نظر معنی دار شد. بیش ترین عملکرد علوفه تر و خشک به تراکم ۶۰۰ بوته و کم ترین آن نیز به تراکم ۳۰۰ بوته در مترمربع اختصاص داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.