مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر آب لب شور بر روند توسعه تخمدان ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و مقایسه آن با آب شیرین، از ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۲۰۰±۵g استفاده شد. در طول ۱۴۰ روز دوره پرورش دما، pH و اکسیژن محلول در آب شیرین و لب شور یکسان و شوری آب شیرین و لب شور بترتیب ۰.۴-۰.۵ ppt و ۱۴.۷ppt-14.3 بود. نتایج حاصل از مطالعه بافت شناسی تخمدانهای ماهیان نشان داد روند توسعه تخمدانها در آب لب شور سریعتر از این روند در آب شیرین است، همچنین این نتایج با تغییرات شاخصهای گنادوسوماتیکGSI و هپاتوسوماتیک HSI مطابقت داشت.

کلید واژه: مطالعه بافت شناسی، توسعه تخمدان، آب شیرین و لب شور، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.