مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum) :

مقاله تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تنوع صفات فنولوژیک و مورفولوژیک در برخی از لاین های امید بخش گندم دوروم(Triticum turgidum L. var. durum)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه خوشه ای
مقاله ضرایب تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی
مقاله گندم دوروم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی تنوع بین صفات فنولوژیک و مورفولوژیک ۱۸ لاین امید بخش گندم دوروم و رقم شاهد اریا (دوروم) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۷ انجام شد. نتایج تجزیه واریانس تفاوت معنی داری را بین لاین ها برای صفات تعداد روز تا ظهور سنبله، تعداد پنجه در هر بوته، طول سنبله در هر بوته، ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه در هکتار، تعداد سنبلچه در سنبله، مساحت برگ پرچم و برگ ماقبل پرچم در هر بوته، طول ریشک، شاخص برداشت، تعداد سنبله بارور و سنبله غیر بارور در واحد سطح، تعداد دانه در سنبله و اندازه قطر سنبله در هر بوته نشان داد. لاین ۱۷ با ۹۴۹ تن در هکتار بیشترین و لاین ۱۱ با ۳۳۵ تن در هکتار کمترین عملکرد دانه در هکتار را نشان دادند. بالاترین مقدار ضرایب تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی متعلق به صفت عملکرد دانه در هکتار بود. تجزیه خوشه ای لاین های مورد مطالعه را بر اساس صفات فنولوژیک و مورفولوژیک به ۳ گروه تقسیم کرد. بنابراین، تحت شرایط محیط ازمایش، به نظر می رسد صفات تعداد سنبله بارور و سنبله غیر بارور در واحد سطح، شاخص برداشت، تعداد سنبلچه در سنبله، وزن هزار دانه و طول ریشک بتوانند به عنوان معیارهایی برای گزینش لاین های با عملکرد بالا مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.