ارزیابی مدل کامیپوتری توصیه کودی برای گندم در منطقه گلپایگان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مدل کامیپوتری توصیه کودی برای گندم در منطقه گلپایگان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مدل کامیپوتری توصیه کودی برای گندم در منطقه گلپایگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مدل کامیپوتری توصیه کودی برای گندم در منطقه گلپایگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مدل کامیپوتری توصیه کودی برای گندم در منطقه گلپایگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۶

به منظور ارزیابی کاربرد مدل کامپیوتری تهیه شده توسط مؤسسه تحقیقات خاک و آب برای توصیه کودی گندم در شرایط آب و هوایی گلپایگان و خاکهای با قابلیت هدایت الکتریکی مختلف، آزمایشی با چهار تیمار کودی، T1 شاهد (بدون کوددهی)، T2 توصیه مدل کامپیوتری، T3 سی درصد کمتر از توصیه مدل کامپیوتری و T4 سی درصد بیشتر از توصیه مدل کامپیوتری بعلاوه مصرف ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم برای بررسی اثر پتاس در شرایطی که به خاطر بالا بودن مقدار پتاسیم قابل استفاده خاک، مدل کود پتاسه توصیه نکرده است، در سال زراعی۷۸-۱۳۷۷ انجام شد. این آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در سه قطعه زمین با مشخصات فیزیکو شیمیایی خاک متفاوت با دو منبع آب با وضعیت شیمیایی مختلف، به مرحله اجرا در آمد. مقدار ازت کل، فسفر و پتاسیم قابل جذب در قطعه اول به ترتیب ۱/۰ درصد، ۶ و ۴۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم، در قطعه دوم به ترتیب ۱/۰ درصد، ۶ و ۴۳۰ میلی‌گرم در کیلوگرم و در قطعه سوم به ترتیب ۱/۰ درصد، ۲۶ و ۷۸۰ میلی‌گرم در کیلوگرم بود. قابلیت هدایت الکتریکی آب آبیاری قطعه اول و دوم ۵۴۰/۴ و قطعه سوم ۳۶۰/۷ دسی‌زیمنس بر متر بود. نتایج تجزیه آماری سه قطعه زمین بصورت مرکب نشان داد که کلیه تیمارهای کودی نسبت به شاهد افزایش عملکرد داشتند. در حالی که میانگین عملکرد دانه در تیمار شاهد (T1( 863 کیلوگرم در هکتار بود، در تیمارهای T2، T3 و T4 به ترتیب ۳۹۴۲، ۲۳۲۱ و ۴۴۱۸ کیلوگرم در هکتار بود. اختلاف بین تیمارهای T1، T2 و T3 از لحاظ آماری در سطح یک درصد معنی‌دار گردید. ولی بین تیمارهای T4 , T2 اختلاف معنی‌داری مشاهده نگردید. وزن هزار دانه در کلیه تیمارها نسبت به شاهد افزایش یافت. در تیمار (T1) وزن هزار دانه ۵۲/۳۲ گرم در تیمارهای T2، T3 و T4 به ترتیب ۳۶/۴۶، ۸۳/۳۸ و ۹۳/۴۹ گرم بود و بین تیمارهای T4 , T2 اختلاف معنی‌داری مشاهده نگردید. درصد پروتئین دانه در تیمارها نسبت به شاهد از نظر عددی افزایش یافت ولی فقط تیمار T4 در مقایسه با تیمار T1 اختلاف معنی‌داری را نشان داد. میزان پروتئین دانه در تیمار شاهد ۶/۱۲ درصد در تیمارهای T2، T3 و T4 به ترتیب ۴۵/۱۳، ۴۹/۱۳ و ۸۸/۱۳ درصد بود. درصد ازت موجود در کاه تیمارها نسبت به شاهد افزایش معنی‌داری را نشان داد. مقدار ازت در تیمار شاهد۳۰/۰ درصد و در تیمارهای T2، T3‌و T4 به ترتیب ۳۷/۰، ۳۵/۰ و ۴۴/۰ درصد بود. درصد فسفر، پتاسیم و کلر دانه تیمارها نسبت به شاهد اختلاف‌ معنی‌داری را نشان ندادند ولی غلظت کلر در دانه نسبتاً بالا (۱۹/۰ درصد) بود.

کلید واژه: گندم، شوری، کیفیت آب، ازت، فسفر، پتاس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.