مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران :

مقاله سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۵۵۱ تا ۵۷۸ منتشر شده است.
نام: سازوکار شکل گیری باتولیت گرانیتوئیدی زاهدان، جنوب شرق ایران
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گرانیتوئید
مقاله باتولیت
مقاله زاهدان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
باتولیت گرانیتوئیدی عظیم و بیضی شکل زاهدان، در جنوب این شهر و با روند شمال غربی – جنوب شرقی در فلیش های کمی دگرگون شده ائوسن (زون فلیش شرق ایران) رخنمون دارد. حجم اصلی این باتولیت را یک مجموعه گسترده حد واسط – اسید با خاستگاه آذرین (I) متشکل از طیف ترکیبی دیوریت – گرانودیوریت و یک مجموعه کم وسعت اسیدی با خاستگاه پوسته ای و اختلاطی (H) با ترکیب غالب بیوتیت گرانیتی تشکیل داده است. مجموعه حد واسط – اسید نوع I دارای ماهیت آهکی – قلیایی و متاآلومین، غنی شده از LREE و LILE، فقیرشده از HREE و HFSE است. بی هنجاری منفی از HFSE و بی هنجاری مثبت از LREE، LILE و به ویژه Pb بیانگر، خاستگاه آذرین گوشته ای و به ویژه نقش پوسته اقیانوسی فرورفته سیستان و گوه گوشته ای روی آن در تشکیل ماگمای سازنده این توده و نقش پوسته قاره ای (ته نشست های فلیشی و گریوکی دگرگون شده) در آلایش ماگمای آن است. به علاوه، همین شواهد حاکی از ماهیت آهکی – قلیایی، پرآلومین و خاستگاه پوسته ای (ذوب فلیش ها و گریوک ها) و اختلاطی (اختلاط بخش جدا شده ماگمای نوع I با اسید آناتکتیک پوسته ای مذاب) برای بخش اسیدی بیوتیت گرانیتی است. مقادیر فعلی نسبت های سه نمونه از سنگ های سازنده این توده از ۰۷۰۴۹ تا ۰۷۰۶۵ و نسبت های ۸۶Sr/۸۷Sr آغازین آن ها از ۰۷۰۴۵ تا ۰۷۰۴۷ با میانگین ۰۷۰۴۶ متغیر است. این داده ها موید خاستگاه ماگمایی نوع I (گوشته ای یا ذوب سنگ های آذرین پوسته تحتانی) برای دیوریت ها – گرانودیوریت هاست. نمودار های مختلف تفریقی محیط های زمین ساختی نیز جایگاه گرانیتوئیدهای قوس های [کمان های] آتشفشانی (VAG) را برای تشکیل این توده تایید می کنند. دایک هایی با ترکیب آندزیت تا داسیت و دقیقا معادل ترکیب طیف حد واسط – اسید نوع I در این توده و دگرگونه های میزبان آن دیده می شوند. این دایک ها دارای خاستگاه ماگمایی مشترک با بخش I توده بوده و همزمان با رخداد تشکیل و جایگیری آن، به شکل های همزمان تا کمی پس از نفوذ جایگزین شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.