تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله طب نظامی
تعداد صفحات :۱۳
همیشه نمی توان از بروز بلایا و مصائب جلوگیری کرد. اما با فراهم آوردن تجهیزات و لوازم مورد نیاز قبل از وقوع بحران ، میتوان وضعیت زندگی خود و دیگران را در شرایط اضطراری بهبود بخشید. برای مبارزه با بلایا و حفظ حیات ، سه اولویت اصلی عبارتند از: آب ، غذا و سرپناه. یکی از مهمترین نیازهای اولیه انسان در شرایط عادی و بحرانی غذا می باشد. شرایط بحران را نیز می توان به دو دسته کلی تقسیم نمود : شرایطی که اراده انسان در آن دخالت ندارد ، مانند بلایای طبیعی (زلزله ، سیل ، طوفان ، قحطی) و شرایط بحرانی که انسان در آن به طور مستقیم دخالت دارد ، مانند جنگ (بیولوژیک، شیمیایی و هسته ای) و اغتشاشات داخلی. هر یک از انواع بلایا و شرایط بحرانی اثرات متفاوتی بر مقوله غذا و تغذیه خواهند داشت. برنامه ریزی و مدیریت صحیح می تواند از گسترش زیان های ناشی از بحران بکاهد. در این مقاله به ابعاد مختلف برنامه ریزی ، برآورد ، چگونگی تامین ، نگهداری و ذخیره ، توزیع و نحوه مصرف مواد غذایی ، انواع مواد غذایی ضروری در شرایط بحران ، تجهیزات و امکانات (انسانی ، مادی و سازمانی) مورد نیاز موجود در کشور پرداخته و متناسب با آن مدل مطلوب برای برنامه ریزی در شرایط بحران ارایه گردیده است.
کلید واژه: غذا ، مدل برنامه ریزی ، بحران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.