نقش افدرین وریدی،افدرین عضلانی و آتروپین وریدی در پیشگیری از افت فشار خون ناشی از بی حسی نخاعی در بیماران سزارین


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش افدرین وریدی،افدرین عضلانی و آتروپین وریدی در پیشگیری از افت فشار خون ناشی از بی حسی نخاعی در بیماران سزارین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش افدرین وریدی،افدرین عضلانی و آتروپین وریدی در پیشگیری از افت فشار خون ناشی از بی حسی نخاعی در بیماران سزارین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش افدرین وریدی،افدرین عضلانی و آتروپین وریدی در پیشگیری از افت فشار خون ناشی از بی حسی نخاعی در بیماران سزارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش افدرین وریدی،افدرین عضلانی و آتروپین وریدی در پیشگیری از افت فشار خون ناشی از بی حسی نخاعی در بیماران سزارین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: استفاده وسیع از بی حسی منطقه ای و به خصوص بی حسی نخاعی (SA)در اعمال جراحی سزارین می تواند با عوارضی مانند افت فشار خون در مادر و در نتیجه آسفیکسی جنین همراه باشد. از این رو مطالعه حاضر با هدف تعیین نقش تزریق افدرین و آتروپین در پیشگیری از هیپوتانسیون ناشی از بی حسی نخاعی در خانم های باردار کاندید سزارین بیمارستان الزهرای رشت در سال ۱۳۸۰، انجام گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی و دو سویه کور بود که بر روی ۹۶ خانم باردار کاندید سزارین الکتیو انجام شـد. بیماران به طور تصادفی به ۴ گروه ۲۴ نفری (شاهد، تجویز ۳۰ میلی گرم افدرین عضلانی ۱۵ دقیقه قبل از SA تجویز ۳۰ میلی گرم افدرین وریدی طی یک دقیقه بعد از SAو تجویز ۵/۰ میلی گرم آتروپین وریدی طی یک دقیقه بعد از SA) تقسیم شدند. فشار خون، تعداد نبض (PR) و اشباع اکسیژن خون شریانی (Sao2) یک بار قبل از SA و پس از آن نیز تا دقیقه ۴۰ به فواصل هر ۳ تا ۵ دقیقه کنترل شدند. هیپوتانسیون شدید به صورت کاهش فشار خون سیستولیک بیش از ۳۰ درصد نسبت به فشار خون اولیه یا کاهش آن به کمتر از ۹۰ میلی متر جیوه در بیمارانی که فشار خون طبیعی داشتند، تعریف شد. بیماران با لیدوکایین ۵ درصد هیپر بار تحت SA قرار گرفتند. بروز هیپوتانسیون در گروه ها با آزمون های آماری کای دو و آنالیز واریانس مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که شیوع هیپوتانسیون شدید در گروه شاهد ۴۲ درصد، گروه افدرین عضلانی ۲۱ درصد، گروه افدرین وریدی ۱۷ درصد و در گروه آتروپین ۳۷.۵درصد بود. از نظر بروز هیپوتانسیون تنها بین گروه افدرین وریدی و گروه شاهد تفاوت معنی دار وجود داشت ((p<0.05. PR در گروه افدرین عضلانی افزایش داشت و بیشترین شیوع هیپوتانسیون خفیف نیز در این گروه بود. افدرین وریدی هیچ تاثیر سویی بر PR مادران و یا نبض و آپگار نوزادان نداشت.نتیجه گیری و توصیه ها: تجویز پروفیلاکتیک ۳۰ میلی گرم افدرین وریدی طی یک دقیقه بعد از بی حسی نخاعی در بیماران سزارینی به میزان قابل توجهی از بروز هیپوتانسیون شدید پیشگیری نموده و بیماران از ثبات همودینامیکی بیشتری برخوردار خواهند بود.

کلید واژه: آتروپین، افدرین، بی حسی نخاعی، سزارین، فشار خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.