تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان
تعداد صفحات :۶
تخممرغ یکی از مهمترین مواد غذایی است که آلرژی یا ازدیادحساسیتفوری نسبت به پروتئینهای آن در جوامع مختلف و سنین متفاوت مشاهده میگردد . با توجه به تعدد موارد آلرژی به پروتئینهای سفیدهتخممـــرغ و نیاز به جداسازی اجزاء آلرژن این ماده برای بکارگیری آنها در تشخیص و درمان افراد مستعد از نظر ژنتیکی یا Atopic ، این پژوهش انجام گردید .تحقیق حاضر در آزمایشگاه ایمنــیشناسی دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به روش توصیفی از نوع اکتشافی انجام گردید.در ابتدای کار سوسپانسیونی از عصاره خام سفیدهتخممرغ تهیه شد و میزان پروتئین توتال آن اندازهگیری گردید ، سپس با استفاده از کروماتوگرافـی تعویضیونی ، ایمونوالکتروفورز و SDS-PAGE اجزای آلرژن سفیدهتخممرغ تفکیک و تخلیص گردیدند. با استفاده از کروماتوگرافـی تعویضیونـــی سه جزء به نامهای F1 ، F2 وF3 در pHهای مشخص از یکدیگر تفکیک شدند . به منظورارزیابی خلوص این اجزا ، از آزمون ایمونوالکتروفورز و SDS-PAGE استفاده گردید . در هردو آزمون ، F1 باندهای متعدد پروتئینی ،F2 فقط یک باند پروتئینـی و F3 یک باندمشخص و یک باند ضعیف ایجاد کردند . از روش SDS-PAGE همچنین برای تعیین وزن ملکولی پروتئینهای مختلف سفیده تخممرغ در مقایسه با استاندارد استفاده گردید و نتایــج این آزمون مشخص نمودکه F2 اوترانسفرین وF3 اوآلبومین میباشند. نتیجه نهائی این پژوهش نشان داد که اوترانسفرین بدست آمده از درجه خلوص بالایی برخوردار است ولی اوآلبومین حاوی بخش خیلی کمی ناخالصی است .
کلید واژه: اوآلبومین، اوترانسفرین، سفیده تخم مرغ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.