مقایسه متوترکسات و آزاتیوپرین در بیماران آرتریت روماتویید در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) (مطالعه دو سویه کور)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه متوترکسات و آزاتیوپرین در بیماران آرتریت روماتویید در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) (مطالعه دو سویه کور) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه متوترکسات و آزاتیوپرین در بیماران آرتریت روماتویید در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) (مطالعه دو سویه کور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه متوترکسات و آزاتیوپرین در بیماران آرتریت روماتویید در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) (مطالعه دو سویه کور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه متوترکسات و آزاتیوپرین در بیماران آرتریت روماتویید در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) (مطالعه دو سویه کور) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه اثرات درمانی و اثرات جانبی متوترکسات و آزاتیوپرین در درمان ۴۵ بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید به مدت ۴۸ هفته در بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول اکرم (ص) مورد مقایسه قرار گرفت و طی آن ۴۵ بیمار که براساس معیارهای سال ۱۹۷۸ انجمن روماتیسم امریکا (ARA = American Rheumatism Associate) تشخیص داده شده بودند به طور تصادفی در یک مطالعه دو سویه کور قرار گرفتند و گروهی از آنها ۱۰۰ میلی گرم از اتیوپرین روزانه و گروه دیگر ۷/۵ میلی گرم متوترکسات هفتگی دریافت نمودند. علائم کلینیکی شامل میزان خشکی صبحگاهی، قدرت مشت کردن (grip)، تعداد مفاصل دردناک و متورم و میزان درد در لمس براساس شاخص ریتچی و درد براساس vas (visual Analoge scale ) همچنین علائم آزمایشگاهی شامل سرعت سدیمانتاسیون خون در ساعت اول، فاکتور روماتوئید، هموگلوبین شمارش گلبولهای سفید و پلاکتها در ۲ گروه مورد تجزیه و تحلیل مقایسه قرار گرفتند. اثرات جانبی نیز در ۲ گروه مورد برسی و مقایسه قرار گرفت. در تجزیه و تحلیل مقایسه قرار گرفتند. اثرات جانبی نیز در ۲ گروه مورد برسی و مقایسه قرار گرفت. در تجزیه و تحلیل متغیرهای پیوسته از Paired T- test , T- test و در مورد متغیرهای کیفی از تست Chi- square استفاده شد. مقایسه مقادیر بالینی در هفته ۲۴ و ۴۸ مطالعه با مقادیر زمان ورود به طرح، بهبودی چشمگیری را نشان داد. بهبودی کلی بالینی (Overall clinical improvement) براساس نمره فعالیت بیماری (activity score Disease) در ۱۴ و ۱۹ بیمار گروهازاتیوپرین و ۱۳ و ۱۴ بیمار گروه متوترکسات بعد از ۲۴ و ۴۸ هفته محاسبه شد و مقایسه آنها نسبت به یکدیگر تفاوت آماری با ارزشی را نشان نداد (P>0/05). تعداد موارد قطع دارو به علت اثرات جانبی در ۲ گروه یکسان بود. موارد قطع دارو به علت عوارض ناخواسته درهر گروه ۲ نفر بوده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که بهبودی بالینی با آزاتیوپرین و متوترکسات و نیز اثرات جانبی در گروه بیماران آرتریت روماتوئید یکسان می باشد.

کلید واژه: آرتریت روماتویید، آزاتیوپرین، متوترکسات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.