بررسی عوامل مرتبط با مشارکت ماهیگران عضو تعاونی های صیادی پره شهرستان ساری در حفظ از ذخایر شیلاتی دریای مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عوامل مرتبط با مشارکت ماهیگران عضو تعاونی های صیادی پره شهرستان ساری در حفظ از ذخایر شیلاتی دریای مازندران دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عوامل مرتبط با مشارکت ماهیگران عضو تعاونی های صیادی پره شهرستان ساری در حفظ از ذخایر شیلاتی دریای مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل مرتبط با مشارکت ماهیگران عضو تعاونی های صیادی پره شهرستان ساری در حفظ از ذخایر شیلاتی دریای مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عوامل مرتبط با مشارکت ماهیگران عضو تعاونی های صیادی پره شهرستان ساری در حفظ از ذخایر شیلاتی دریای مازندران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی
تعداد صفحات :۲۶
آنچه بیش از صید ماهی از دریا و امور مربوط به شیلات اولویت دارد، اهمیت و توجه بیش از پیش به حفظ دخایر و منابع شیلاتی برای نسل فعلی و نسل های آتی است که جزو سرمایه های ملی هر کشوری محسوب می شوند. در کشور ایران دریای مازندران به دلیل متنوع بودن ذخایر آن بخصوص ماهیان خاویاری و استخوانی از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است که دولتمردان و دست اندرکاران شیلات و آبزیان کشور با وقوف کامل به این امر، از سال های قبل، تلاش ها و اقدامات گسترده ای را در جهت حفظ، احیا و توسعه دخایر شیلاتی بخصوص در حوزه آبی شمال کشور “دریای مازندران” به عمل آوردند. در راستای اهمیت موضوع حفاظت از ذخایر و ضرورت مشارکت بهره برداران، تحقیق حاضر در صدد است با شناسایی ویژگی های ماهیگیران عضو تعاونی های صید پره به عنوان روش غالب و عمده صید در دریای مازندران در منطقه ساری، عوامل موثر در مشارکت آنها را در حفاظت از ذخایر شیلاتی مورد بررسی قرار دهد. متغیرهای مستقل در این تحقیق عبارتند از سن، سواد، تجربه، درآمد سالانه، آگاهی از نتایج مقررات حفاظتی، دسترسی به امکانات آموزشی، اعطا وام به تعاونی ها دارا بودن درآمد کافی، علاقه، مطالعه نشریات و مجلات ترویجی، آشنایی با اهداف و فواید مقررات، دیدگاه ماهیگیران نسبت به نقش خودشان، دیدگاه ماهیگیران از نقش اجرای قوانین و مقررات در بهبود وضعیت خودشان، دیدگاه ماهیگیران نسبت به اعضا هیات مدیره، همکاری دولت و ماهیگیران، شرکت در کلاس های آموزشی و ترویجی، استفاده از برنامه های آموزشی تلویزیون، استفاده از برنامه های آموزشی رادیو، بهره گیری از بازدید آموزشی و ترویجی، تاهل، تعدد شغل، تماس با مروجین، مشورت مسولین شیلات قبل از وضع مقررات با ماهیگیران. متغیر وابسته تحقیق نیز، مشارکت ماهیگیران عضو تعاونی های صید پره در حفاظت از ذخایر شیلاتی می باشد. جامعه آماری این تحقیق، کلیه ماهیگیران عضو تعاونی های صید پره در منطقه ساری می باشد. حجم نمونه مورد مطالعه با استفاده از روش تصادفی ساده و با استفاده از فرمول کوکران و با در نظر گرفتن شرایط و محدودیت ها و ویژگی های ماهیگیران به روش پره مشخص گردید و در نهایت ۱۳۰ نفر به عنوان جامعه نمونه انتخاب شدند، ابزار تحقیق پرسش نامه می باشد که حاوی ۲۵ سوال باز و بسته (دو گزینه و چند گزینه) است، پس از به دست آوردن روایی اعتبار آن نسبت به تکمیل پرسش نامه اقدام گردید. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها و چگونگی روابط بین متغیرها از آمار توصیفی (میانه، میانگین، انحراف معیار، فراوانی و غیره) و آمار استنباطی (ضریب همبستگی اسپیرمن، من ویت نی، کروسکال و الیس) استفاده گردید. نتایج به دست آمده از آزمون فرضیه ها، مشخص نمود: بین سن، سواد، تجربه، درآمد سالانه، آگاهی ماهیگیران از نتایج مقررات حفاظتی، دسترسی به امکانات آموزشی، اعطا وام به تعاونی های ماهیگیری، نسبت به نقش خودشان، دیدگاه ماهیگیران از نقش اجرای قوانین در بهبود وضعیت آنها، دیدگاه ماهیگیران نسبت به اعضا هیات مدیره، همکاری دولت و ماهیگیران، استفاده از برنامه های آموزشی رادیو و تلویزیون، بازدیدهای ترویجی و مشارکت ماهیگیران عضو تعاونی های صید پره رابطه وجود دارد. تعدد شغل، تاهل و تماس با مروجین نیز در مشارکت ماهیگیران عضو تعاونی های صید پره در حفاظت از ذخایر شیلاتی موثر است.
کلید واژه: ترویج، شیلات، صید پره، مشارکت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.