ارتباط نوع اسیدهای چرب دریافتی، میزان لیپید و لیپوپروتئین های سرم با غلظت کراتی نین سرم و میزان تصفیه گلومرولی کلیه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط نوع اسیدهای چرب دریافتی، میزان لیپید و لیپوپروتئین های سرم با غلظت کراتی نین سرم و میزان تصفیه گلومرولی کلیه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط نوع اسیدهای چرب دریافتی، میزان لیپید و لیپوپروتئین های سرم با غلظت کراتی نین سرم و میزان تصفیه گلومرولی کلیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط نوع اسیدهای چرب دریافتی، میزان لیپید و لیپوپروتئین های سرم با غلظت کراتی نین سرم و میزان تصفیه گلومرولی کلیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط نوع اسیدهای چرب دریافتی، میزان لیپید و لیپوپروتئین های سرم با غلظت کراتی نین سرم و میزان تصفیه گلومرولی کلیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۰

در برخی بررسی ها به ارتباط بین مصرف لیپیدها و غلظت لیپیدهای خون با میزان کراتی نین سرم و عملکرد کلیه ها در بیماران مبتلا به نارسایی های کلیوی اشاره شده است ولی این ارتباط بین انواع مختلف اسیدهای چرب دریافتی و در افراد سالم بررسی نشده است. هدف از این بررسی تعیین ارتباط بین انواع اسیدهای چرب دریافتی، غلظت لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم با میزان کراتی نین سرمی و میزان تصفیه گلومرولی (GFR) در بزرگسالان ساکن منطقه ۱۳ تهران بود. از مجموع ۱۵۰۰۵ فرد شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران، ۱۴۷۰ نفر به روش تصادفی جهت بررسی تغذیه ای انتخاب شدند و پس از حذف موارد کم گزارش دهی و بیش گزارش دهی نهایتا ۴۸۶ فرد بالای ۲۰ سال در مطالعه باقی ماندند. دریافت های غذایی هر فرد به روش یاد آمد ۲۴ ساعته خوراک برای دو روز متوالی بدست آمد. کراتی نین سرم، کلسترول تام، تری گلیسرید و HDL سرم پس از حداقل ۱۲ ساعت ناشتا با دستگاه اتوآنالیزور۲ Selectra اندازه گیری و میزان LDL محاسبه شد. GFR از روی کراتی نین سرم و با استفاده از فرمول محاسبه گردید. میانگین غلظت کلسترول تام، تری گلیسرید سرم،HDL کلسترول، LDL کلسترول، کراتی نین سرم و میزان GFR به ترتیب۲۰۱±۴۱، ۱۵۳±۱۲۵، ۴۳±۱۰، ۱۲۸±۳۷، ۱.۰۴±۰.۱۶ میلی گرم در دسی لیتر و ۱۹±۹۹ میلی لیتر در دقیقه بود. نتایج حاصل از آنالیز کوواریانس نشان داد که دریافت اسیدهای چرب اشباع به بیش از ۱۰ درصد از کالری دریافتی، میانگین سطح کراتی نین سرم را به طور معنی داری نسبت به دریافت های کمتر افزایش می دهد (۰.۰۰۹±۱.۰۸ در مقابل ۰.۲± ۱.۰۳ میلی گرم در دسی لیتر، (P<0.01. دریافت بیش از ۷ درصد کالری از اسید اولئیک و بیش تر از ۱ درصد کالری از اسیدلینولئیک با افزایش معنی داری در سطح کراتی نین سرم و GFR همراه بود. با افزایش سطح کلسترول،LDL کلسترول و تری گلیسرید سرم، سطح کراتی نین سرم افزایش یافته و با افزایش مقدار HDL کلسترول سطح کراتی نین سرم کاهش داشت. با توجه به ارتباطات مشاهده شده به نظر می رسد دریافت مقادیر متعادل اسیدهای چرب و حفظ لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم در محدوده طبیعی در سلامت کلیه ها نقش دارد.

کلید واژه: اسیدهای چرب دریافتی، کلسترول، تری گلیسرید، LDL کلسترول، HDL کلسترول، کراتی نین سرم، تصفیه گلومرولی کلیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.