بررسی اثرات ضد تهوعی عصاره های آبی و الکلی زنیان در جوجه مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضد تهوعی عصاره های آبی و الکلی زنیان در جوجه مرغ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضد تهوعی عصاره های آبی و الکلی زنیان در جوجه مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد تهوعی عصاره های آبی و الکلی زنیان در جوجه مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضد تهوعی عصاره های آبی و الکلی زنیان در جوجه مرغ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۰
اثرات ضد تهوعی زنیان در طب سنتی گزارش شده است. در این تحقیق جهت مستند کردن این اثر فعالیت ضد تهوعی عصارههای آبی و الکلی زنیان میوه گیاه بادیان رومی (Trachyspermum ammi L)، در جوجه مرغ مورد بررسی قرار گرفت. جهت ایجاد تهوع از سولفات مس (۶۰ میلیگرم بر کیلوگرم) و سوسپانسیون اپیکا (۶۰ میلیگرم بر کیلوگرم) به صورت خوراکی استفاده شد. سمیت حاد (LD50) داخل صفاقی عصارههای آبی و الکلی زنیان بهترتیب ۲۷۵۳ میلیگرم بر کیلوگرم و ۷۴۷ میلیگرم بر کیلوگرم بود. دوزهای ۲-۸/۰ گرم بر کیلوگرم عصارههای الکلی با تجویز داخل صفاقی اثرات ضد تهوعی موثری در مدل حیوانی ایجاد تهوع از خود نشان دادند. نتایج این تحقیق نشان میدهد که عصاره آبی و الکلی زنیان دارای اثرات ضد تهوعی موثری در مدل ایجاد تهوع در جوجه میباشد.
کلید واژه: زنیان، بادیان رومی، ضد تهوع
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.