آثاری از تغییر آب و هوای دیرینه کواترنر موجود در برخی پاراینه خاک ‌های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آثاری از تغییر آب و هوای دیرینه کواترنر موجود در برخی پاراینه خاک ‌های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آثاری از تغییر آب و هوای دیرینه کواترنر موجود در برخی پاراینه خاک ‌های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثاری از تغییر آب و هوای دیرینه کواترنر موجود در برخی پاراینه خاک ‌های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آثاری از تغییر آب و هوای دیرینه کواترنر موجود در برخی پاراینه خاک ‌های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۶

پژوهش در پارینه خاک ‌ها کاربرد زیادی در بررسی وضعیت بوم شناسی و اقلیمی گذشته زمین دارد. از سوی دیگر،‌ شناسایی پارینسه خاک ها نقش مهمی در انجام بهتر بررسی های نقشه برداری خاک و تصمیم گیری‌های مدیریتی دارد، زیرا ویژگی این خاک ها با خاک های جوان تر متفاوت است . پارینه خاک ها ، شامل خاک هایی هستند که در شرایطی متفاوت با شرایط محیطی کنونی تشکیل شده . یا زیر یک سری رسوبات جوانتر دفن شده اند . و یا روی یک سطح پایدار باقی مانده اند. این خاک ها در نواحی ایران مرکزی و زاگرس پراکندگی چشم گیری دارند . در شناسایی پارینه خاکها ، ویژگی و عامل های مختلف مورفولوژیک ، فیزیکی ،‌شیمیای، کانی شناسی و میکرومورفولوژیک مفیداند. در این پژوهش ویژگی ها و عامل های مختلف مورفولوژیک ، فیزیکی ،‌ شیمیایی پارینه خاک های دو منطقه اصفهان و امام قیس چهار محال بختیاری ، به منظور شناخت شرایط خاک سازی و محیطی گذشته بررسی شد. نیم رخ‌های مورد بررسی روی زمین ریخت های مختلف شامل مخروط افکنه آبرفتی ، دشت قدیمی بریده شده و رسوبات آبگیر قدیمی قرار گرفته اند.نتایج نشان داد که در منطقه سگزی اصفهان ، رسوب بر جای مانده از یک محیط آبگیر قدیمی شامل لایه ای سیاه رنگ سرشار از ماکروفسیل است. که گویای شرایط پر آب (آب شیرین تا لب شور) دیرینه میباشد.لایه بندی مختلف با توزیع اندرازه ذرات متفاوت نشانه تغییر در شرایط رسوب ‌گذاری گذشته است . پوشش های رسی و آهکی قوی روی خاک دانه ها و ذرات اولیه نیم رخ سپاهان شهر اصفهان،‌با ۱۰۰ میلی متر بارندگی سالیانه ، خبر ازشرایط مرطوب تر گذشته منطقه می‌دهد. در نیم رخ امام قیس چهار محال و بختیاری ، پارینه خاک دفن شده غنی از پوسته های رسی و بدون آهک و درصد کاتیون های بازی خیلی کم دیده می شود. بر پایه روابط میان میزان بارندگی و نسبت کاتیون های مختلف ، میزان بارندگی در گذشته منطقه تا دو برابر فعلی بر آورد شده است. در مجموع ، نیم رخ های مورد بررسی نشان می دهد که در اواخر پلئیستوسن رطوبت موثر در مناطق ایران مرکزی و زاگرس به مراتب بیش از امروز بوده است.

کلید واژه: پارینه خاک،‌ ماکروفسیل، پلئیستوسن، ویژگی های فیزیکی شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.