مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده :

مبانی نظری تاب آوری ، مدل های تاآوری ، تاب آوری خانواده

توضیحات: ۲۷ صفحه فارسی (word)

با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه

خلاصه ای از کار:

تاب آوری

رویکرد روانشناسی مثبت گرا، با توجه به استعدادها و توانمند­­­­های انسان (به جای پرداختن به نابهنجاری­ها و اختلال­ها)، در سال­های اخیر مورد توجه روانشناسان قرار گرفته است .این رویکرد، هدف نهایی خود را شناسایی سازه­ها و شیوه­هایی می­داند که بهزیستی و شادکامی انسان را به دنبال دارند. از این رو عواملی که سبب سازگاری هر چه بیشتر آدمی با نیازها و تهدید­های زندگی می­گردند، بنیادی­ترین سازه­های مورد پژوهش این رویکرد می­باشند. در این میان، تاب­آوری جایگاه ویژه­ای در حوزه­های روانشناسی تحول، روانشناسی خانواده و بهداشت روانی یافته است، به طوری که هر روز بر شمار پژوهش­های مرتبط با این سازه افزوده می­شود (عرب­زاده، ۱۳۸۷).

………….

خاستگاه تاب­آوری

نخستین بار مفهوم تاب­آوری از دل یافته­های تحقیقات طولی که بر روی کودکان در معرض خطر در اوایل دهه هفتاد میلادی انجام گرفت، پدید آمد. از جمله نخستین تحقیقات صورت گرفته در زمینه تاب­آوری، طرح شایستگی در آمریکا (گارمزی و تلجن ، ۱۹۸۴)، پژوهش طولی کائوآئی (ورنر و اسمیت ، ۱۹۸۲) و پژوهش­های جزیره وایت در انگلستان (راتر ، کاکس ، تاپلینگ ، برگر و یول ، ۱۹۷۵) می باشند. این مطالعات نشان دادند بسیاری از کودکانی

……………….

عوامل مخاطره­آمیز و عوامل حمایتی

یکی از نگرانی های مهم پژوهشگران، شناسایی عوامل مخاطره­آمیز و عوامل حمایت کننده جهت شناسایی تاب آوری در

…………

مدل های تاب­آوری

مدل­های مختلفی از تاب­آوری توسط محققان تاب­آوری عرضه شده است. این مدل­ها در حقیقت تعامل بین عوامل مخاطره­آمیز و عوامل حمایتی را مورد ارزیابی قرار می­دهند. سه مدل اصلی تاب­آوری توسط این پژوهشگران معرفی شده است که عبارتند از :

الف) مدل جبرانی

…………

ب) مدل مخاطره – حمایت

گاهی اوقات از این مدل به عنوان مدل سپری، مدل اعتدال یا مدل ضربی نام برده می­شود. این مدل بیشترین تحقیقات را به خود اختصاص داده است.

…………

ج) مدل چالش

…………

عوامل ایجاد کننده تاب­آوری خانواده

بونانو (۲۰۰۴، به نقل از رستمی، نوروزی، زارعی، امیری و سلیمانی، ۱۳۸۷) راه­های بدست آوردن تاب­آوری را: داشتن سرسختی، خود افزایی، مقابله سرکوب گرایانه، داشتن خلق و خو و احساسات مثبت می­داند.

………

نظریه تاب­آوری خانواده

برخی مواقع خانواده­ها در مواجه با شرایط سخت شدیداً به چالش کشیده می­شوند، در چنین موقعیت هایی خانواده و اعضاء آن

……….

خصوصیات افراد تاب­آور

کانر (۲۰۰۶، به نقل از رستمی و دیگران، ۱۳۸۷) تاب­آوری را به عنوان روشی برای اندازه­گیری توانایی فرد در مقابله با عوامل استرس­زا و عوامل که سلامت روانی فرد را تهدید می­کند، تعریف کرده است. افراد تاب آور دارای رفتارهای

…………

منابع

بشارت، محمد علی، صالحی، مریم، شاه محمدی، خدیجه، نادعلی، حسین و زبردست، عذرا (۱۳۸۷). رابطه تاب­آوری و سخت کوشی با موفقیت ورزشی و سلامت روانی در ورزشکاران. دو فصلنامه روانشناسی معاصر، سال سوم، شماره ۲، ۴۹-۳۹.

خزعلی، فاطمه (۱۳۸۹).تاب­آوری و نقش آن در سلامت روان کودکان. ماهنامه ایران پاک، شماره ۲۹، ۲۷-۲۹.

رحیمیان بوگر، اسحق و اصغر نژاد فربد، علی اصغر (۱۳۸۷). رابطه سرسختی روانشناختی و خودتاب آوری با سلامت روان در جوانان و بزرگسالان بازمانده زلزله. فصلنامه روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران، سال چهاردهم، شماره ی اول، ۷۰-۶۲.


  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.