کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولیدمحصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

بیماری سلیاک یک اختلال ایمنی است که در آن پاسخ غیر طبیعی سیستم ایمنی به پروتیین های گلوتنی بعضی از غلات باعث ایجاد یک سری از علایم گوارشی می شود. بنابراین تولید محصولات فاقد گلوتن با کیفیت تغذیه ای و تکنولوژیکی بالا بسیار مهم می باشد. درتولید این محصولات بیشتر از آرد برنج استفاده می شود ولی استفاده از ترکیب انواع آردهای فاقد گلوتن با ویژگی های متفاوت از نظرتغذیه ای و تکنولوژیکی نیز، ضمن افزایش تنوع می تواند بر روی کیفیت محصولات فاقد گلوتن تهیه شده از آنها تاثیر بگذارد. هدف از ارایه این مقاله ضمن معرفی ترکیبات جایگزین گلوتن و انواع آردهای فاقد گلوتن، بررسی تاثیر ترکیب انواع مختلف از آردهای فاقد گلوتن بر روی کیفیت محصولات فاقد گلوتن بود. نتایج پژوهش های محققین تاثیر مثبت اختلاط آردهای فاقد گلوتن را بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی این محصولات همچون حجم، سفتی و همچنین ارزش تغذیه ای نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.