مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران :

مقاله بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۷۰۴ تا ۷۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسی مولکولی و تعیین توالی بخش s RNA ژنوم ویروس تب کریمه-کنگو (CCHF) در ایران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تب هموراژیک کریمه – کنگو
مقاله ویروس CCHF
مقاله مقایسه توالی اسید نوکلئک
مقاله تعیین توالی DNA
مقاله ترسیم شجره نامه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تب هموراژیک کریمه – کنگو یک بیماری عفونی کشنده محسوب می شود که توسط ویروسهای خانواده بونیاویریده که عموما توسط کنه ها انتقال می یابد، ایجاد می شود. این بیماری در بخشهایی از آفریقا، آسیا، اروپای مرکزی و شرقی دیده شده است. در سالهای اخیر موارد انسانی این بیماری در ایران نیز مشاهده شده است. اما اطلاعات اندکی از تنوع ژنتیکی و نحوه شیوع آن در ایران می باشد. در این پروژه، ویروس عامل بیماری تب هموراژیک کریمه – کنگو (CCHF) از ۵ بیمار ایرانی که در فاصله سالهای ۸۲-۱۳۸۱ به این بیماری مبتلا شده بودند، جدا شده و مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز ژنتیکی انجام شده بر روی بخش S این ویروس که پروتئین نوکلئوکپسید آن را کد می کند، نشان می دهد که توالی نوکلئوتیدی جدا شده از بیماران مختلف شباهت زیادی به یکدیگر دارند. بررسی شجره نامه نشان می دهد که قطعه S ویروس به دست آمده از بیماران ایرانی با سویه این ویروس از کشور پاکستان شباهت زیادی داشته (۹۹۴ درصد) و احتمال دارد که این بیماری از کشور پاکستان به ایران منتقل شده باشد. البته با گسترش این بیماری در منطقه و کشورهای همسایه از جمله ترکیه، عراق، پاکستان، افغانستان و روسیه، احتمال ورود این بیماری از سایر کشورها به ایران نیز زیاد می باشد، که ورود این ویروس می تواند با جهشهای جدید نیز همراه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.