مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست :

مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۲۵ تا ۱۳۱ منتشر شده است.
نام: بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باقیمانده آنتی بیوتیک
مقاله شیر خام
مقاله شیر پاستوریزه
مقاله دلووتست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
علی رغم اثرات مفید آنتی بیوتیک ها در درمان بیماریهای عفونی دام، باقیمانده آنها در گوشت و شیر دام و انتقال آن به بدن انسان اثرات زیانبخشی دارد. هدف از این تحقیق پایش باقیمانده آنتی بیوتیک ها در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی بود. برای این منظور ۱۰ واحد گاوداری صنعتی، ۱۰ واحد مرکز جمع آوری شیر استان و ۶ واحد کارخانه فراوری شیر به صورت تصادفی انتخاب شد. نمونه های شیر خام در ۵ تکرار و شیر پاستوریزه در ۱۰ تکرار تهیه شد و از لحاظ باقیمانده آنتی بیوتیک به روش دلوتست اس پی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین نمونه های شیر خام دامداری های صنعتی با مراکز جمع آوری شیر وجود نداشت. ۲۶ درصد نمونه های شیر خام دامداریهای صنعتی و ۱۶ درصد از نمونه های شیر خام مراکز جمع آوری شیر آلوده به انواع آنتی بیوتیک بودند. همچنین در نمونه های شیر پاستوریزه، ۳۰ درصد از کل نمونه ها آلوده تشخیص داده شدند. لذا می توان نتیجه گرفت که آلودگی شیرخام به باقیمانده آنتی بیوتیک می تواند عامل مهم تهدید کننده سلامتی انسان تلقی گردد و در کنترل کیفی شیر و محصولات لبنی باید مد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.