مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی :

مقاله تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۵۳ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلر
مقاله عمل آوری گرمایی
مقاله جوجه گوشتی
مقاله بازده رشد
مقاله متابولیت های خون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثرات سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده در جیره جوجه های گوشتی، بر عملکرد رشد و متابولیت های خون آنها بررسی شد. برای این منظور از ۲۱۰ قطعه جوجه گوشتی ۱۴ روزه سویه تجاری راس در قالب یک طرح بلوک کامل تصادفی با ۷ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰ جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون خلر) و جیره های حاوی سطوح ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد دانه خلر خام یا حرارت داده شده بودند. مصرف غذا، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، شاخص تولید اروپایی، فسفات لاشه، غلظت پروتئین کل، تری گلیسرید و کلسترول در پلاسمای خون جوجه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که سطوح ۲۰ و ۳۰ درصد خلر خام موجب افزایش معنی دار (P<0.05) مصرف خوراک شد و حرارت دادن خلر در سطح ۳۰ درصد، مصرف خوراک را به طور معنی داری (P<0.05) کاهش داد. حرارت دادن دانه خلر در سطوح مختلف، رشد و ضریب تبدیل جوجه ها را بهبود بخشید. مصرف ۲۰ درصد خلر خام و ۳۰ درصد خلر حرارت داده شده در مقایسه با گروه شاهد وزن کبد را بطور معنی داری (P<0.05) افزایش داد. در ۲۸ روزگی، میانگین غلظت پروتئین کل پلاسما بطور معنی داری (P<0.05) تحت تاثیر جیره های غذایی قرار گرفت و در گروه شاهد کمتر از دیگر گروه ها بود. در ۴۲ روزگی غلظت کلسترول پلاسما در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی ۳۰ درصد خلر خام کمترین و اختلاف آن با جیره شاهد معنی دار (P<0.05) بود. نتیجه گرفته شد که حرارت دادن دانه خلر مورد استفاده در جیره جوجه های گوشتی اثرات سودمندی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.