نیازسنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای (مطالعه موردی: محلات شهر سنندج)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نیازسنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای (مطالعه موردی: محلات شهر سنندج) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نیازسنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای (مطالعه موردی: محلات شهر سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نیازسنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای (مطالعه موردی: محلات شهر سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نیازسنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای (مطالعه موردی: محلات شهر سنندج) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

رشد شهر و شهرنشینی بارزترین ویژگی تحولات اجتماعی- اقتصادی در دروزه اخیراست. لذا همزمان با شهری شدن جامعه ایران، تحلیل پیامدهای آن، از جمله ارزیابی کیفیت زندگی شهری یکی از مهمترین ضرورت های مطالعات شهری است. از طرف دیگر با توجه به اینکه محاسبه و تخمین کیفیت زندگی نیاز به بررسی و تعیین و تبیین یک سری شاخص یا معیار مناسب دارد، درطی سال های اخیر استفاده از شاخص ها و معیارهای کیفیت محیط زندگی در کشورهای مختلف اعم از توسعه یافته و درحال توسعه متداول شده است تحقیق حاضر سعی به بررسی نیاز سنجی ساکنین محلات جهت ارتقاء کیفیت زندگی بر پایه ی شاخص های توسعه پایدار محله ای، شهر سنندج دارد که روش به کاررفته در این پژوهش، توصیفی- تحلیلی و پیمایشی بوده و طی آن از طریق پرسشنامه با حجم نمونه ۳۸۰ نفری به گردآوری داده ها پرداخته شده است. سنجش نیازهای ساکنین جهت ارتقای کیفیت زندگی در محلات مذکور در قالب ۵ شاخص کالبدی، اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و نهادی و ۲۰ متغیر به عنوان زیرمعیارهای آنها مورد بررسی و سنجش قرار گرفته است. داده های بدست آمده با روش های آماری همچون آزمون فریدمن و آزمون t تک نمونه ای، با استفاده از نرم افزار spss تجزیه و تحلیل شده است. نتایج به ترتیب نیاز به اقدامات زیربنایی- تاسیساتی ، امکانات و تسهیلات رفاهی و تعاملات اجتماعی است. در نهایت راهبردهای آسایش محیطی و ارتقای کیفیت محیط و کالبد محلات، از طریق ارایه راهکارها و پیشنهاداتی در جهت نیل به توسعه پایدار محله بیان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.