تاثیر فرآوری حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فرآوری حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فرآوری حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فرآوری حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فرآوری حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

فساد میکروبی یکی از عوامل مهم در کاهش عمر نگهداری مواد غذایی می باشد. در این تحقیق، تاثیر منحصر به فرد فرآیند حرارتی دمای بالا و زمان کوتاه )HTST )در مهار قارچ و همچنین تاخیر در تبلور به طور همزمان در عسل طبیعی مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور محتوای هیدروکسی متیل فورفورال، فعالیت دیاستازی، رشد و گسترش قارچ و مخمر، و زمان شروع تبلور مورد ارزیابی قرار گرفته است. عالوه بر این، میزان رطوبت، قند فروکتوز، گلوکز و اسیدیته نیز تعیین شدند. نتایج نشان داد که حرارت می تواند سبب کاهش کیفیت عسل شود، که با کاهش همزمان در فعالیت دیاستازی، عدد دیاستاز، و افزایش میزان هیدروکسی متیل فورفورال مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.