مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم :

مقاله همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۶۳۷ تا ۶۴۶ منتشر شده است.
نام: همسانه سازی کارکردی ژنهای مقاومت به بلایت دیررس سیب زمینی در ژنوتیپ محک سولانوم دمیسوم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله همسانه سازی
مقاله همولوگ های R3 R2
مقاله Ma.R9
مقاله بلایت دیررس
مقاله سولانوم دمیسوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارقام محک دمیسوم جهت تعیین نژاد ایزوله های پاتوژن اهمیت جهانی دارند. شناسایی آلل های جدید مقاوم در برابر ایزوله های پاتوژن جهت ایجاد مقاومت پایدار از موارد مورد تاکید به نژادگران گیاهی است. مطالعات اخیر، نشان دهنده حضور ژن ها یا آلل های همولوگ R3 و R2 در ژنوتیپ Ma.R9 سولانوم دمیسوم می باشد. با توجه به مقاومت این ژنوتیپ در مطالعات مختلف در برابر ایزوله های شایع، شناسایی و همسانه سازی ژن های مقاوم موجود در آن با روش ژن کاندید مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس نتایج این آزمایش برای نخستین بار وجود ژن R3a در این ژنوتیپ به تایید رسید. از سوی دیگر از بین همولوگ های ژن R2، همولوگ فعال این ژن همسانه سازی و توالی یابی گردید و فعالیت مشابه آن با ژن R2 با روش اینفیلتراسیون همزمان تایید گردید. لذا برای نخستین بار، گزارش وجود دو ژن با واکنش متفاوت در برابر ایزوله های پاتوژن در این ژنوتیپ می تواند دلیلی بر پایداری نسبی این ژنوتیپ در برابر ایزوله های مختلف مورد مطالعه در کشورها و سال های مختلف باشد. همچنین نتایج این آزمایش تاییدی بر کارایی بالای روش افکتورومیکس درجهت شناسایی ژن ها و آلل های جدید می باشد. همخوانی دو ژن R2 و همولوگ آن در سطح اسیدآمینه نشان دهنده حفظ شدگی کامل ناحیه LRR و حذف، اضافه و جانشینی در بین واحدهای ناحیهNBS می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.