مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی :

مقاله مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۶۳۳ تا ۶۴۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر گرایش به مصرف مواد افیونی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درمان شناختی رفتاری
مقاله متادون درمانی
مقاله مصرف مواد افیونی
مقاله گروه معتادان گمنام
مقاله گروه اجتماع مدار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: درک کلیه علل و عوامل زمینه ای اعتیاد موجب می شود تا روند پیشگیری، شناسایی، درمان و پیگیری به طور هدفمند طرح ریزی شود. این پژوهش با هدف بررسی مقایسه اثر بخشی درمان شناختی رفتاری(CBT) ( Cognitive-Behavioral Therapy) در گروه های معتادان گمنام و اجتماع مدار در مقایسه با معتادانی که فقط متادون درمانی دریافت می کردند، انجام شد.
روش بررسی: جامعه پژوهشی شامل معتادان استان خوزستان در مراکز اجتماع مدار، گروه های معتادان گمنام و افرادی که در مطب های پزشکی متادون دریافت می کردند، بودند. نمونه پژوهش ۷۵ نفر آزمودنی بود که در ۳ گروه، ۲۵ نفری در ۲ گروه آزمایش (گروه معتادان گمنام و اجتماع مدار) که درمان (CBT) دریافت کردند و ۱ گروه کنترل (دارو درمانی) که مورد درمان CBT قرار نگرفتند، انتخاب شدند. نمونه به صورت تصادفی خوشه ای و با استفاده از روش همتا سازی انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش را پرسشنامه مصرف مواد و پرسشنامه گرایش به مصرف مواد افیونی گلپرور، تشکیل می دادند. برای تحلیل داده ها از آزمون تحلیل کوواریانس و با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شد.
یافته ها: تفاوت میانگین ها حاکی از اثربخشی بیشتر درمان شناختی رفتاری در مقایسه با متادون درمانی بر کاهش گرایش به مصرف مواد افیونی بود. اثربخشی درمان شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار بر کاهش گرایش به مصرف مواد افیونی بیشتر از گروه معتادان گمنام بود. یافته ها با (P<0.05) مورد تایید قرار گرفت.
نتیجه گیری: اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه های اجتماع مدار و معتادان گمنام بر کاهش گرایش به مصرف مواد افیونی بیش از متادون درمانی می باشد و اثر بخشی درمان ترکیبی شناختی-رفتاری در گروه اجتماع مدار بیش از گروه معتادان گمنام می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.