بررسی کاربرد ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر با هدف جایگزینی کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر با هدف جایگزینی کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر با هدف جایگزینی کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر با هدف جایگزینی کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر با هدف جایگزینی کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سیر و زعفران دو گیاه زراعی مهم و مشابه می باشند که نیازهای اکولوژیکی تقریبا یکسانی دارند. سیر گیاهی چندساله علفی است که از نظر مصرف دارویی و خوراکی اهمیت فراوان دارد. در سالهای اخیر به دلیل صرفه اقتصادی توجه به کشت این گیاه افزایش یافته است. از طرفی به دلیل فصل مناسب کشت و برداشت و فصل رشد کوتاه میتواند جایگزین مناسبی برای سایر گیاهان از جمله زعفران گردد. با توجه به اهمیت گیاه دارویی سیر آزمایشی به صورت بلوک کامل تصادفی در سال زراعی ۹۴-۹۵ در مزرعه تحقیقاتی شماره چهار پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه با سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش کود ورمی- کمپوست در چهار سطح )صفر، ۵و ۱۰ و۱۵ تن در هکتار بودند. نتایج آزمایش نشان داد کاربرد ورمیکمپوست سبب افزایش سطح برگ، ارتفاع بوته، وزن تر و خشک بوته، وزن خشک برگ، وزن تر وخشک سوخ و عملکرد اقتصادی نسبت به شرایط گردید. بیشترین و کمترین عملکرد اقتصادی به ترتیب برای تیمار ۵ ورمیکمپوست در هکتار ۷۹۵۴.۶۷ کیلوگرم در هکتار( و عدم مصرف ورمیکمپوست ۶۳۳۹.۱۶ تن در هکتار( حاصل شد. افزودن ورمیکمپوست سبب افزایش عناصر غذایی مورد استفاده گیاه از جمله نیتروژن میگردد و در نتیجه افزایش رشد، عملکرد و اجزا عملکرد سیر را به دنبال دارد. بنابراین با توجه به مزیت های حاصله از این آزمایش می توان سیر را به عنوان یک گیاه ارزشمند قابل جایگزین با زعفران در منطقه تربت حیدریه پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.