مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX :

مقاله بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۲۴۸ تا ۲۵۴ منتشر شده است.
نام: بررسی آزمایشگاهی هیدروژن پراکساید ۳۵% بر ریزنشت ترمیمهای Cl V گلاس آینومر Fuji IX
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نشت
مقاله سمان گلاس آینومر
مقاله مواد سفید کننده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سمان گلاس آینـومر Fuji IX دارای خاصیت بانـد به دندان و اثر ضد پـوسیدگی است که به نظر می رسد با ایجاد Crosslink های یونی بتواند سیل مناسبی بین دندان و ترمیم ایجاد نماید. از طرف دیگر، درمان سفید کردن دندان می تواند سیل ترمیمهارا تحت تاثیر قرار داده و منجر به نشت باکتری و مایعات به ساختارهای ترمیم شده گردد، هدف از این مطالعه، مقایسه اثر هیدروژن پراکسید ۳۵% بر میزان ریزنشت حفرات Cl V ترمیم شده با گلاس آینومر Fuji IX می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی، چهل دندان پرمولر و مولر سالم انسانی انتخاب و حفرات Cl V استاندارد در آنها تراش داده شد. ترمیم حفرات در دو گروه با سمان Fuji IX انجام گردید و دندانهای گروه مورد به مدت پنج روز متوالی (هر روز سی دقیقه در سه نوبت) در تماس با هیدروژن پراکسید ۳۵% قرار گرفته و دندانهای شاهد در سرم فیزیولوژی نگهداری شدند. نمونه ها بعد از قرار گرفتن در چرخه های حرارتی و رنگ آمیزی با فوشین، مهر و موم شده و بعد از برش، میزان نفوذ رنگ در آنها اندازه گیری شد. رتبه های ریزنشت در گروهها با آزمونهای Mann-Whitney U و Friedman مقایسه شدند.
یافته ها: آنالیز آماری بین گروههای مورد مطالعه نشان داد که میانگین و میانه ریزنشت در مجموع چهار ناحیه در دندانهای گروه شاهد برابر ۱۵۸۸ و ۱۶۲۵ و در نمونه های اکسپوز شده به هیدروژن پراکسید برابر ۱۹۱۳ و ۲۲۵ می باشد. هیچ تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه از این جهت دیده نشد. ریزنشت دندانهای مورد در ناحیه مزیال بیش از ناحیه شاهد بود (P<0.04) ولی هیچ تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه دیده نشد.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد استفاده از سمان گلاس آینومر Fuji IX در ترمیم حفرات Cl V به دنبال درمان سفید کردن با هیدروژن پراکسید ۳۵% منجر به کاهش ریزنشت تا حد گروه شاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.