بررسی تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

جوانه زنی بذراساسی ترین مرحله تعیین کننده رشد گیاه می باشد . جوانه گندم یکی از مهم ترین بخشهای دانه گندم بوده ودارای میزان بالایی پروتیین میباشد که حضور آن ها موجب ایجاد ویژگیهای عملکردی مطلوب میگیردد در تحقیق حاضر ، تغییرات الگوی پروتیوم گندم نان رقم آذر ۲ در مرحله جوانه زنی با استفاده از تکنیک الکتروفورز در آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت .استخراج پروتیینهای بذر در روز اول ، سوم وپنجم از مرحله جوانی زنی انجام شد وغلظت پروتیینها توسط روش برادرفورد تعیین گردید.سپس برای تفکیک پروتیینهای استخراجی ، از روش الکتروفورژ ژل پلی اکریل آمید در حضور سدیم دو دسیل سولفات استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.