بررسی اسانس های حاوی اس- کارون و کراواکرول برویژگی های مورفولوژیکی گل بریدنی رزرقم ، باکارا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اسانس های حاوی اس- کارون و کراواکرول برویژگی های مورفولوژیکی گل بریدنی رزرقم ، باکارا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اسانس های حاوی اس- کارون و کراواکرول برویژگی های مورفولوژیکی گل بریدنی رزرقم ، باکارا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اسانس های حاوی اس- کارون و کراواکرول برویژگی های مورفولوژیکی گل بریدنی رزرقم ، باکارا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اسانس های حاوی اس- کارون و کراواکرول برویژگی های مورفولوژیکی گل بریدنی رزرقم ، باکارا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گل رز پرفروش ترین واز مهم ترین گل شاخه بریده در صنعت تولید گل می باشد وبنابراین بالاترین سطح زیر کشت گل دنیا را به خود اختصاص داده است واز نظر اقتصادی دارای اهمیت زیادی می باشد ، علاوه بر کیفیت ظاهری گل بریدنی ، عمر گلچای نیز یکی از مهم ترین عوامل برکیفیت ظاهری گل بریدنی ، عمر گلجای نیز یکی از مهم ترین عوامل برای مصرف کنندگان است ازاین رو توانایی نگهدارای و بسته بندی مناسب گل های بریدنی یک ضرورت در امر بازار رسانی و صادرات آن ها می باشد . بنابراین استفاده از روش های مناسب برای افزایش عمر گلجای امری بسیار ضروری است بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار وبا هدف بررسی اثر اسانس های حاوی اس – کارون وکارواکروول بر ویژگی های مرفولوژیکی گل بریدنی رزانجام شد ودراین پژوهش سعی می شود تا با استفاده از اسانس های گیاهی آویشن ، نعناع ، زیره سیاه ومرزه عمر گلجای گل بریدنی رز افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.