بررسی اثر بایومین ایمبو،اولیوبیوتیک و گرین کب بر ضریب تبدیل بلدرچین گوشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر بایومین ایمبو،اولیوبیوتیک و گرین کب بر ضریب تبدیل بلدرچین گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر بایومین ایمبو،اولیوبیوتیک و گرین کب بر ضریب تبدیل بلدرچین گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بایومین ایمبو،اولیوبیوتیک و گرین کب بر ضریب تبدیل بلدرچین گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر بایومین ایمبو،اولیوبیوتیک و گرین کب بر ضریب تبدیل بلدرچین گوشتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور برر سی ا ستفاده گرین کب، اولیوبیوتیک و بایومین ایمبو در تغذیه و عملکرد ضریب تبدیل جوجه های بلدرچین تا سنن ۴۲ روز پرورش انجام شد این ازمایش اثر ۴ تیمار با ۴ تکرار و ۱۵ مشاهده در هر تکرار و در مجموع با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه بلدرچین یک روزه در یک سالن پرورش با رعایت شرایط محیطی مطلوب انجام شد. جیره های غذایی شامل جیره استارتر برای تغذیه جوجه یک روزه تا ۲۱ روزگی و جیره پایانی رشد برای سن ۲۲ تا ۴۲ روزگی تعیین و تهیه گردید. تیمارهای آزمای شی: تیمار ۱: جیره شاهد بدون استفاده از گرین کب و الیوبیوتیک و بایومین ایمبو، تیمار ۲ : جیره شاهد حاوی اولیوبیوتیک، تیمار ۳: جیره شاهد حاوی ب یومین ایمبو و تیمار ۴: جیره شاهد حاوی گرین کب. انالیز نهایی داده ها تو سط نرم افزار اماری ۹.۱ ۱SAS با رویه ۲GLM و مقایسه میانگین تو سط ازمون دانکن انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که جیره های غذایی تنظیم شده ا ثر معنی داری بر میزان ضریب تبدیل داشتند طوری که با توجه به میزان خوراک مصرف شده، بالاترین میزان افزایش وزن به جیره های حاوی بیومین ایمبو اختصاص داشت. بالاترین وزن بدن وبهترین ضریب تبدیل غذایی نیز به جیره های حاوی بایومین ایمبو تعلق داشت. در تمامی موارد استفاده از افزودنیها سبب بهبود مصرف خوراک، وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی نسبت به تیمار شاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.