مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS :
مقاله توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۹ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۴۱ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: توسعه شکل شناسی به هم پیوسته در طول اکسترودر دومارپیچی همسوگرد و اثر آن بر خواص استحکام ضربه ای آمیخته سازگار شده PA6/ABS
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساختار به هم پیوسته
مقاله توسعه شکل شناسی
مقاله آمیخته PA6/ABS
مقاله استحکام ضربه ای
مقاله اکسترودر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش، با استفاده از یک اکسترودر دو مارپیچی Ultra-glideوضعیت مذاب، فرایند توزیع و پراکنش (اختلاط) و در نهایت مراحل توسعه شکل شناسی در طول مارپیچ مطالعه شده است. برای مطالعات شکل شناسی، نمونه مذاب در نقاط مختلفی از طول مارپیچ نمونه گیری و به کمک میکروسکوپ الکترونی شکل شناسی آن بررسی شده است. شکل گیری و توسعه شکل شناسی به هم پیوسته برای آمیخته سازگار شده PA6/ABS با ترکیب درصد های وزنی متفاوتی از ABS بررسی شده است. نتایج بیانگر تشکیل شکل شناسی ب ههم پیوسته در اولین مرحله اختلاط و توسعه تدریجی به همراه کاهش اندازه فازها در طول اکسترودر است. هم چنین، کاهش مقدار به هم پیوستگی شکل شناسی با افزایش ترکیب درصد ABS مشاهده شد. در ادامه، اثر شرایط فرایند نظیر دور مارپیچ و سرعت خوراک دهی بر توسعه شکل شناسی بررسی شد. برای بررسی اثر شکل شناسی بر چقرمگی آمیخته سازگار شده PA6/ABS، آزمایش استحکام ضربه نیز انجام شد. نتایج بیان گر اثر مقدار به هم پیوستگی شکل شناسی نهایی بر استحکام ضربه ای آمیخته است. به نحوی که استحکام ضربه ایزود شکاف دار با افزایش ترکیب درصد ABS از %۶۰ وزنی به %۷۰ وزنی از ۴۷ به ۳۵ kj/m۲ کاهش یافته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.