مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن :
مقاله تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۲۲۳ تا ۲۳۴ منتشر شده است.
نام: تولید اسفنج میکروسلولی سلول باز در فرایند ناپیوسته از پلی استیرن به وسیله سیال ابربحرانی دیوکسید کربن
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساختار سلول باز
مقاله اسفنج میکروسلولی
مقاله مدل سلول باز
مقاله پلی استیرن
مقاله شرایط فرایند
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در اسفنج های سلول باز به دلیل وجود منافذ میان حباب ها یا سلول های آن، امکان عبور سیال از ساختار آنها وجود دارد. در نتیجه، می توان از آن به عنوان غشا و صافی استفاده کرد. هدف از این مطالعه، تولید اسفنج سلول باز با حباب هایی در ابعاد میکرومتر از پلی استیرن و سیال ابربحرانی دیوکسید کربن به عنوان عامل پف زاست. برای رسیدن به چنین ساختارهایی لازم است، فرایند رشد حباب طوری کنترل شود که از به هم پیوستن کامل حباب ها جلوگیری شود و فقط حباب ها از راه منافذی به یک دیگر متصل شوند. به منظور تعیین شرایط فرایند لازم برای رسیدن به ساختار سلول باز، از مدل بازشدن سلولی استفاده می شود. این مدل حداقل فشار اشباع ۱۳۰ bar و محدوده زمانی ۹ تا ۶۰s را پیشنهاد می دهد. محدوده دمایی نیز طوری انتخاب می شود که هم بیش از دمای انتقال شیشه ای پلیمر باشد و هم کنترل فرایند رشد حباب آسان باشد. انجام آزمایش ها در فرایند ناپیوسته پیش بینی مدل را تایید می کند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی و آزمون تخلخل سنجی جیوه ای وجود منافذ میان سلول ها و در نتیجه تشکیل ساختار سلول باز را نشان می دهد. آن چه که از انجام آزمایش ها در فشار، دما و زمان های مختلف مشخص می شود، کاهش زمان لازم برای بازشدن سلول ها با افزایش دما و فشار است. با توجه به نتایج، فشار۱۳۰ bar ، دمای ۱۵۰oC و زمان ۶۰ s برای رسیدن به ساختار سلول باز در سامانه پلی استیرن-دیوکسید کربن پیشنهاد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.