مروری بر اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
روغن ها یکی از سامانه های غذایی می باشند که بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند. در اثر اکسیداسیون و فساد روغن تغییرات نامطلوبی در زعم و بافت مواد غذایی رخ می دهد و مصرف آن بیماریی ها و مشکلات عدیده ای را برای انسان ایجاد می کند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که جهت پایدار سازی روغن ها و جلوگیری از اکسیداسیون لیپید ها استفاده می شوند و می توان ان ها را به چربی ها و غذا های حاوی چربی اضافه نمود. در این مطالعه به بررسی اکسیداسیون روغن ها و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.