بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
پوشش پروتیینی زیست تخریب پذیر از طریق همراهی عصاره کلم بروکلین در غلظت های ۰/۵، ۱ و ۱/۵ درصد حجمی/حجمی با پروتیین آب پنیر ساخته شد. اثر آنتی اکسیدانی پوشش های پروتیینی آب پنیر غنی شده با غلظت های ۰/۵، ۱ و ۱/۵درصد عصاره کلم بروکلین به عنوان نگهدارنده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی نگهداری در یخچال مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیزهای شیمیایی (اسیدهای چرب آزاد و pH) در فواصل زمانی ۴ روز یک بار تا ۲۰ روز برای تیمار کنترل و تیمارهای پوششی در طی زمان نگهداری در یخچال مشاهده شد. به طورکلی نتایج آنالیز شیمیایی نمونه ها نشان از پایین تر بودن مقادیر اسیدهای چرب آزاد و pH در تیمارهای پوششی ۱ و ۱/۵ درصد حاوی عصاره نسبت به سایر تیمارها بود (۰/۰۵> p). بنابراین افزودن عصاره کلم بروکلین در غلظت ۱/۵ درصد به عنوان یک نگهدارنده طبیعی به پروتیین آب پنیر به عنوان یک پوشش خوراکی موجب تقویت عملکرد این پوشش بر مدت زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول دوره نگهداری در یخچال می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.