مطالعه اثر عصاره بادرنجبویه بر parasitica Saprolegnia عامل بیماری ساپرولگنیوزیس تخم قزل آلای رنگین کمان (mykiss Oncorhynchus)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر عصاره بادرنجبویه بر parasitica Saprolegnia عامل بیماری ساپرولگنیوزیس تخم قزل آلای رنگین کمان (mykiss Oncorhynchus) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر عصاره بادرنجبویه بر parasitica Saprolegnia عامل بیماری ساپرولگنیوزیس تخم قزل آلای رنگین کمان (mykiss Oncorhynchus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر عصاره بادرنجبویه بر parasitica Saprolegnia عامل بیماری ساپرولگنیوزیس تخم قزل آلای رنگین کمان (mykiss Oncorhynchus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر عصاره بادرنجبویه بر parasitica Saprolegnia عامل بیماری ساپرولگنیوزیس تخم قزل آلای رنگین کمان (mykiss Oncorhynchus) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: سبز مالاشیت در زمره مواد شیمیایی ضدمیکروب با مصرف خارجی تلقی می گردد که به دلیل ممنوعیت استفاده از آن در صنعت آبزی پروری، ضرورت جایگزینی ماده ای مطمین و دوستدار طبیعت را بجای این ماده سرطانزا صدچندان می کند . امروزه کاربرد عصاره های گیاهی ضد قارچ به دلیل منشاطبیعی برای مهار عوامل قارچی مورد توجه قرار گرفته اند. هدف از انجام این تحقیق مطالعه اثر ضد قارچی عصاره هیدروالکلی بادرنجبویه بر علیه قارچ ساپرولگینا پارازیتیکا عامل اصلی کاهش بازماندگی درتخم های لقاح یافته ماهی قزل آلای رنگین کمان به منظور شناخت بیشتر جایگزین های بی خطر و اقتصادی برای معرفی به صنعت پرورش ماهی بود.روش بررسی: این تحقیق پس از تهیه عصاره بادرنجبویه در سه فاز عملیاتی انجام گرفت قارچ مورد آزمایش شامل .Sparasitica می باشد که از تخم های چشم زده آلوده جدا سازی شد. این قارچ در محیط کشت PDA به مدت ۴ روز در ۱۲تا ۱۴ درجه سانتی گراد قبل از آزمایش کشت داده – شد. یک میلی لیتر از هرکدام از محلولهای رقیق شده با ۸ میلی لیتر از PDAمخلوط شده و سپس درون پتری دیش ریخته شد. در نهایت دیسک میسلیومی از اسپورها (قطر ۵ میلی متر) روی مرکز پلیت PDA قرار گرفته و همه پلیت ها در انکوباتور ۱۲ تا ۱۴ درجه برای ۴ روز قرار -گرفت. نمونه کنترل منفی شامل ۸۰ tween 10 درصد بود. در نمونه کنترل مثبت به جای عصاره اتانولی – از سبز مالاشیت استفاده – شد. فعالیت ضد قارچی به وسیله روش رقیق سازی انجام شده و به عنوان درصد ممانعت کنندگی در برابر قطر رشد میسلیوم بیان شد.به منظور بررسی ویژگی قارج کشی عصاره های گیاهی،دیسک قارچی تیمار هایی که رشد قارچی در آن ها مشاهده نگردید به محیط کشت سیب زمینی دکستروز آگار واکشت شده و رشد یا عدم رشد قارچ پس از یک هفته بررسی شد.یافته ها:در مطالعه محیط کشت های تیمارشده برای هیچیک از غلظتهای بادرنجبویه حداکثر غلظت کشندگی قارچ (MFC) برعلیه ساپرولگنیا پارازتیکا بدست نیامد -غلظت ۱ میلی گرم در لیتر از مالاشیت سبز در تمامی روزهای تحقیق از رشد قارچ parasitica. S ممانعت بعمل آورد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که- هیچ یک از غلظت های عصاره هیدرو الکلی بادرنجبویه توانایی مهار رشد قارچ .Sparasitica را نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.