ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از گیاهان دارویی و ترکیبهای موثره آنها، به عنوان منابع طبیعی دارای ویژگی آنتیاکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش، ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی غلظتهای مختلف عصاره برگ گیاه خرفه بر روی پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه کارایی آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA وBHT است. عصارهگیری از برگهای خشک شده گیاه خرفه با استفاده از روش حلال سرد و با بکارگیری از حلال متانول و آب (۲۰:۸۰ حجمی/حجمی) به نسبت ۱ به ۱۰ به مدت ۴۸ ساعت و در دمای اتاق انجام گردید. عصاره حاصل به طور جداگانه و در ۳ سطح ۲۰۰ ،۶۰۰و ppm1000 و هم چنین آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT به میزان ppm75 به روغن سویا تصفیه شده و فاقد آنتیاکسیدان افزوده شد. اثر تیمارهای بکار رفته بر روی اکسیداسیون روغن سویا در شرایط تسریع شده در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ روز از طریق سنجش اندیسهای پراکسید، آنیزیدین و توتوکس بررسی گردید. زمان مقاومت به اکسیداسیون نمونهها بهوسیله دستگاه رنسیمت سنجیده شد. آزمایشات انجام گرفته نشان دادند که فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه، وابسته به غلظت بوده و در محدوده تحت بررسی، با افزایش غلظت افزایش مییابد. غلظتهای ۶۰۰و ppm1000 ع صاره برگ گیاه خرفه دارای فعالیت آنتیاک سیدانی بالاتری ن سبت به آنتیاک سیدانهای سنتزی BHA و BHT در روغن سویا میباشد. عصاره برگ گیاه خرفه دارای فعالیت آنتیاکسیدانی مناسبی در روغن سویا بوده و میتواند در غلظتهای مناسب بعنوان جایگزین طبیعی آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT در روغن سویا بکار برده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.