طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است :

پروژه آماری ۵۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و تعداد فرزندان آنها سؤال شده است در ۱۶ صفحه ورد قابل ویرایش

خلاصه :

امروزه کمتر شاخه‌ای از علوم را می‌توان یافت که نیازمند به تحقیق نباشد . بی‌تردید حل مشکلات و مسائل گوناگون جوامع و همچنین گسترش مرزهای دانش بستگی به انجام تحقیقات در زمینه‌های مختلف دارد . تحقیقات را بر اساس نتایج آنها می‌توان به سه گروه بنیادی ، کاربردی، بنیادی- کاربردی (توسعه‌ای) تقسیم نمود . از آنجا که تحقیقات بنیادی توسط مراکز تحقیقی خاصی صورت می‌گیرد ، اکثر تحقیقاتی که انجام می‌شوند و در دسترس قرار دارند ، تحقیقات کاربردی هستند . این نوع تحقیقات نیز بر حسب استفاده از روشهای آماری به دو گروه تحقیقات توصیفی و تحلیلی تقسیم می‌شوند.

یک تحقیق توصیفی شامل جمع‌آوری و ارائه منظم داده‌هاست تا تصویر روشنی از یک موقعیت خاص را نشان دهد . لذا برای انجام یک تحقیق توصیفی ( و بطور کلی یک تحقیق کاربردی) بایستی ابتدا اطلاعات لازم در باره موضوع مورد تحقیق جمع‌آوری شود ، سپس برای درک بهتر پدیده مورد نظر ، اطلاعات جمع‌آوری شده تجزیه و تحلیل گردیده ، نتایجی از آن استخراج گردد . این مراحل شامل تهیه جداول توزیع فراوانی ، رسم نمودارها و تهیه شاخصهای مرکزی و پراکندگی است که در مقاله حاضر کلیاتی از آنها ارائه شده است.

مقدمه

هر تحقیق ممکن است سه نوع نتیجه به همراه داشتــه

باشد؛

• بدست آوردن نتایجی علمی که می‌تواند برای اجرای یک تحقیق کامل دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

• بدست آوردن اطلاعاتی که می‌تواند توسط قسمتهای مختلف جامعه مورد استفاده قرار گیرد.

• بدست آوردن اطلاعات و نتایجی بین دو نوع اول و دوم فوق . یعنی ممکن است نتایجی علمی بدست آیند که هر چند برای اجرای یک تحقیق کامل دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما قابل استفاده برای قسمت‌های مختلف جامعه نیز باشند.

بر اساس تقسیم‌بندی فوق ،تحقیقات نیز در سه گروه به شرح زیر قرار خواهند گرفت :

• تحقیق بنیادی، که جهت گسترش و بسط دانش پایه و به خاطر فهم آن اجرا می‌شود.

• تحقیق کاربردی، که برای یافتن راه حل مشکلات و مسائل مختلف با ماهیت علمی اجرا می‌شود.

• تحقیق بنیادی، کاربردی، (توسعه‌ای) که ترکیبی از دو نوع تحقیق فوق می‌باشد.

هدف تحقیق بنیادی (و همچنین بنیادی ، کاربردی) که معمولاً توسط مراکز تحقیقی خاصی صورت می‌گیرند، گسترش مرزهای موجود در دانش است. لذا اکثر تحقیقاتی که ملاحظه می‌شوند و در دسترس قرار دارند ، تحقیقات کاربردی هستند. این تحقیقات نیز بر حسب نوع استفاده از روشهای آماری به دو گروه توصیفی و تحلیلی تقسیم می‌شوند.

جامعه آماری

تحقیق توصیفی شامل جمع‌آوری و ارائه منظم داده‌هاست تا تصویر روشنی از یک موقعیت خاص را نشان دهد. لذا برای انجام یک تحقیق توصیفی ( و بطور کلی یک تحقیق ) بایستی ابتدا اطلاعات لازم در باره موضوع مورد تحقیق جمع‌آوری شود. سپس برای درک بهتر پدیده مورد نظر ، اطلاعات جمع‌آوری شده تجزیه و تحلیل گردیده ، در نهایت نتایجی از آن استخراج گردد. بنابراین مطالعه در قضاوت معقول در باره موضوع‌ها بر مبنای یک جمع انجام می‌شود و قضاوت بر مبنای یک اطلاع خاص اصولاً مطرح نیست . این جمع ‹‹ جامعه آماری ›› نامیده می‌شود . در نتیجه مجموعه افراد یا اشیائی که حداقل در یک خصوصیت مشترک باشند ، جامعه آماری را تشکیل می‌دهند . این خصوصیت را نیز ، صفت مشخصه می‌نامند . برای انجام هر تحقیق ، در قدم اول باید جامعه آماری مورد نظر بدون هیچ‌گونه ابهامی مشخص باشد.

نمونه

اکثر اوقات مطالعه مشخصات تمام اعضای جامعه آماری به دلایل مختلف مقدور نیست . این دلایل می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

• بالا بودن هزینه بررسی.

• کمی وقت و ضرورت دستیابی سریع به نتایج.

• نداشتن امکانات کافی انسانی و غیر انسانی.

• عملی نبودن بررسی مشخصات تمام اعضــــای

جامعه آماری (بواسطه از بین رفتن آنها).

در چنین مواقعی مجبور هستیم مشخصات قسمتی از جامعه آماری را به جای تمام جامعه مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم، این قسمت ‹‹ نمونه›› نام دارد . لذا اکثر اوقات ، قضاوت درباره جامعه آماری لزوماً مبتنی بر اطلاعات بدست آمده از نمونه استوار خواهد بود. از این رو ‹‹ نمونه ›› باید تا حد امکان، منعکس کننده خصوصیات جامعه باشد ، به طوریکه بتوان آن را نماینده جامعه شناخت . باید دانست که بدون اطلاع کامل از مشخصات جامعه اصلی ، امکان تعیین نمونه دقیق و مناسب ، از جامعه وجود ندارد.

داده‌های آماری

اطلاعات یا مشاهدات جمع‌آوری شده ، داده‌های آماری را تشکیل می‌دهند. خاصیت اساسی داده‌های آماری این است که متغیر هستند. اگر تمام اندازه‌ها و مقادیر یکسان بود و تفاوتی بین ارقام مشاهده نمی‌شد ، اساساً تجزیه و تحلیل آماری لزومی پیدا نمی‌کرد.

رسم نمودارهای آماری

تا کنون هیچ وسیله‌ای کشف نشده که بهتر از نمودار بتواند ارتباط مقادیر آماری را نشان دهد . نمودار از پدیده‌های قرن بیستم است . نمایش داده‌ها طبق قراردادهای خاص و به صورت هندسی را نمودار آماری گویند . نمودار بایستی به نحوی ترسیم شود که اولاً برای چشم مطبوع باشد و در تهیه آن ذوق و سلیقه کافی بکار رود و ثانیاً بتوان به راحتی اطلاعات نهفته در داده‌ها را از روی آن تا حدودی با چشم بدون توضیح و تشریح اضافی ملاحظه نمود.

نمودار مستطیلی

بهترین شیوه برای نمایش مقادیر متغیرهای ناپیوسته ، نمودار مستطیلی است . در این نمودار ارتفاع خطی (یا مستطیلی) که بر بالای هر اندازه از مقادیر متغیر رسم می‌شود ، متناظر با فراوانی آن مقدار است . مقادیر فراوانی، فراوانی نسبی ، فراوانی تجمعی و فراوانی تجمعی نسبی را می‌توان با این نمودار نشان داد .

شاخص‌های مرکزی و پراکندگی

اگر متغیر مورد بررسی کمّی باشد ، علاوه بر محاسبه نسبت یک مقدار خاص در مقایسه با کل مقادیر ، می‌توان شاخصهایی ( که حکم نماینده داده‌ها را دارند ) به نام شاخصهای مرکزی محاسبه نمود . مهمترین این شاخصها عبارتند از :

میانگین = مجموع مقادیر

کل مشاهدات

میانه = مقداری که داده‌ها‌ی مرتب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کند .

نما = مقداری که بیشترین تکرار را دارد .

شاخص‌های مرکزی مربوط به تعداد فرزند ۵۰ خانوار عبارتند از :

۲۴/۲= ۱۱۲ = x (میانگین)

۵۰

(در هر ۱۰۰ خانوار بطور متوسط ۲۲۴ فرزند وجود دارد)

۲= M ( میانه )

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.