کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار :

*کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار*

مقدمه

– نوع محصول:

نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.

– ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:

ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:

نام محصول

تعداد بطری

ظرفیت(سی سی)

ظرفیت(لیتر)

آب پرتقال

۳.۰۰۰.۰۰۰

۲۸۵

۸۵۷.۰۰۰

آب سیب

۲.۵۰۰.۰۰۰

۲۸۵

۷۱۳.۰۰۰

آب انگور

۱.۵۰۰.۰۰۰

۲۸۵

۴۳۰.۰۰۰

مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً ۲۵۰ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه ۲۸۰۰۰ بطری که معادل ۴۰۰۰ بطری در ساعت و بالاخره ۶۸ بطری در دقیقه می باشد.

– میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:

مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد.

با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و ۵ قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و ۶ قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:

ردیف

نام ماده مورد نیاز

مقدار

۱

کنسانتره پرتقال

۱۴۳ تن

۲

کنسانتره سیب

۱۴۳ تن

۳

کنسانتره انگور

۸۶ تن

۴

شکر بر مبنای ۱۰-۵% در صورت مصرف برای آب پرتقال

۵۰ تن

۵

بطری ۲۸۵ سی سی

۷ میلیون بطری

۶

برچسب

۷ میلیون عدد

۷

کارتن ۲۴ عددی

۳۰۰.۰۰۰عدد

آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه

– روش کار و نحوه فرآیند:

عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود ۶۵ درجه به ۱۲ درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزان ۱۰% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:

۱-نگهداری کنسانتره مصرفی:

کنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیکی ۱۲۰ کیلوئی به کارخانه تحویل می گردد و از آنجائیکه این بشکه ها معمولاً به کارخانه سازنده کنسانتره برگردانده می شود، لذا کارخانه باید حداقل برای مصرف یک هفته کنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر کدام در حدود ۴۰۰۰ لیتر باشد.

۲-بازسازی آبمیوه از کنسانتره

در این مرحله کنسانتره با ۶-۵ برابر خود آب مخلوط و به غلظت مورد نظر می رسد.

این عملیات در دستگاه بازسازی که شامل ۲ مخزن استیل است انجام می شود که دو مخزن تحتانی به صورت دو جداره و مجهز به همزن با دور سریع و محزن فوقانی جهت ذخیره آبمیوه بازسازی شده می باشد.

در مخازن تحتانی ابتدا آب وارد شده و گرم می شود و سپس کنسانتره به داخل مخزن پمپ می گردد و عمل اختلاط توسط همزن با دور خیلی سریع انجام می شود. عملیات افزورن و اختلاط شکر به آبمیوه نیز در این مرحله انجام می گیرد.

۳-پاستوریزاسیون آبمیوه:

جهت تولید آبمیوه سالم و قابل نگهداری که دارای عمر مفید (SHELF_LIFE) بالا باشد می بایستی با انجام عملیات حرارتی در حداقل زمان ممکن کلیه میکرو ارگانیسم‌های احتمالی در آن را از بین برد که این عمل توسط دستگاه پاستوریزاتور از نوع فلاش FLASH- PASTEURIZER انجام می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.